Италианските медии засипаха с похвали Николо Дзаниоло за представянето му

...
Италианските медии засипаха с похвали Николо Дзаниоло за представянето му
Коментари Харесай

Италианската преса отличи Дзаниоло и посочи големия виновник за Лудогорец

Италианските медии засипаха с похвали Николо Дзаниоло за представянето му при триумфа на Рома с 3:1 над Лудогорец в Лига Европа. Крилото се появи като запаса на почивката и беше с съществена заслуга за триумфа на “вълците ”, изработвайки и двете техни дузпи, като също така означи впечатляващ гол. От друга страна, бранителят Сисиньо беше избран като най-слаб за разградчани в мача, в който голмайсторът Рик Джонатан беше определен за най-хубав от състава на българския първенец.

“Дзаниоло - кралят на купите ”, написа “Гадзета дело спорт ”, откъдето допълват: “Той завоюва две дузпи и довърши нещата с третия гол ”. Логично, той получава най-високата оценка от всички на терена - 8. “Гигант. Предизвика две дузпи и вкара гол-красавец. Неудържим. Ужасна вест за Лацио преди дербито ”, обосновава се изданието, което дефинира Неманя Матич и Рик Карсдорп и Андреа Белоти като най-слаби с оценки от 5. 

Вестникът също по този начин оцени и всички футболисти на Лудогорец. С най-ниската оценка от всички играчи е Сисиньо с едвам 4,5. От “Гадзета ” означават, че някогашният български национал е имал отрицателна вечер, в която провокира първата дузпа, покри засадата при втората и получи жълт картон. Междувременно, оттова показаха Рик Джонатан като най-хубав за отбора, отличавайки “изключителния ” му гол и неговата “рабона ” против Рожер. Той беше оценен с 6,5, колкото имат още Якуб Пьотровски и Нонато, чието попадение беше анулирано.

Заглавието на днешния брой на римския “Кориере дело спорт ” пък гласи: “ЕвроДзаниоло ”. “Две извоювани дузпи и един гол: 3:1 над българите и Рома е в плейофите ”, добавя вестникът. От “Тутоспорт ” пък написаха: “Рома сподели мощ ”, както и “Две дузпи на Пелегрини и шедьовър на Дзаниоло: довиждане Лудогорец, Моу е в плейофите ”.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР