Италианските медии намериха повод да си спомнят за някогашния талант

...
Италианските медии намериха повод да си спомнят за някогашния талант
Коментари Харесай

Бивш талант на Рома си вади хляба с… въоръжени обири

Италианските медии откриха мотив да си спомнят за тогавашния гений Исмаил М’Айдат, само че по напълно неверните аргументи. Бившият футболист на Рома и Бреша беше задържан в Белгия поради серия въоръжени кражби.

Падението на 22-годишния марокански национал наподобява шокиращо и без да взимаме поради, че в миналото анализаторите му чертаеха блестящо бъдеще. М’Айдат е роден в Холадия и прекарва огромна част от кариерата си в Италия, където пази цветовете на Бреша, Асколи, Рома и Виченца. Той има къси престои в Португалия и Англия, където се изявява в Кристъл Палас.

Le joueur de l'@OfficialASRoma Ismail H'maidat ( prêté à Ascoli) était présent hier soir à l’Olimpico #ASRRMA pic.twitter.com/rnAfGzJ8rS
— Nouh.M (@AlmarssadNouh) February 18, 2016
До предишното лято всички към момента имаха вяра в мароканеца, като той беше пратен чартърен във втородивизионния Вестерло. Оттам насетне обаче всичко потегли надолу за играча. М’Айдат беше уволнен от белгийския отбор през януари, а договорът му с Рома преустановен, като повода за тези дейности по този начин и не бяха оповестени публично.

Тази седмица долетя новината, че той е бил арестуван от полицията в Белгия за серия въоръжени кражби, което демонстрира, че се движи в рискови среди.

Не за първи път футболната кариера на играча страда поради неприятното му държание. На 12-годишна възраст той е изпъден от футболната академия на Твенте, само че пък с екипа на Рома впечатли задоволително, че Рома да го притегли през януари 2016 година против 3 милиона евро.

В Италия се надяват по-младият брат на футболиста – Рашад да се поучи от грешките на батко си. 7-годишният Рашад М’Айдат мина в младежката академия на Ювентус през юли 2017 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР