Италианските дишащи обувки GEOX Ви очакват с големи намаления на

...
Италианските дишащи обувки GEOX Ви очакват с големи намаления на
Коментари Харесай

Единствените в света ДИШАЩИ обувки GEOX Ви очакват с до -50 % намаление във Варна  

Италианските дишащи обувки GEOX Ви чакат с огромни понижения на старта си сбирка и впечатляващи НОВИ модели. Побързайте да зарадвате краката си с извънредно комфортни и потребни обувки!  
Обувките GEOX са направени по специфична технология от водоустойчиви и дишащи материи. 

 Първата си революционна стъпка Geox прави с предизвикателната си концепцията за обувки с дупки. Каучуковото стъпало е перфорирано и в него е вградена специфичната дишаща и водонепромокаема мембрана, която разрешава на краката да дишат, като в същото време защищава от навлизане на вода. 

 Дишащите обувки Geox благоприятстват естествената терморегулация и основават идеалния микроклимат за краката. По този метод краката остават сухи през целия ден. 



NET BREATHING SYSTEM – най-дишащата Geox технология, която в миналото е създавана. Net Breathing System предлага превъзходна проветривост даже при високи температури. Специален пласт обезпечава отбрана на целия крайник, даже в отворените области на ходилото, без да пречи на мембраната да действа вярно.

 Революционната обувка Geox Xand предлага комфорт, надзор на температурата и неизмеримо чувство за лекост. Сякаш ходите по лунната повърхнина, където няма гравитация.


Amphibiox е модерна технология, скрита под формата на съвременна обувка. Тук непромокаемата мембрана е вложена освен в ходилото, само че също и към целия крайник, с цел да остане той изсъхнал.


Nebula е еволюция на обичайна идея за дишащи материи, която подсигурява изключителна проветривост. Nebula диша в три направления с помощта на комбинирания резултат от Net Breathing System и Inner Breathing System.
Inner Breathing System – това хастар от специфична материя навътре в обувката, който основава свободно пространство сред крайници и обувката. 

 След като откри решение по какъв начин обувките с каучуковото стъпало да дишат, Geox създаде и специфична линия облекла, които подсигуряват оптималната проветривост, терморегулация и комфорт.

 Подчинявайки се на правилото за конвекцията, топлият мокър въздух, който се основава при изпарението на потта, минава през особено направени кухини, ситуирани под подплатата на дрехата, и отива нагоре откъдето излиза през дишаща лента, намираща се в региона на раменете.

 
www.Gshoes.bg 
https://www.facebook.com/GshoesBulgaria/
https://www.instagram.com/gshoes.bg/
бул. " Владислав Варненчик " 186 Mол Варна Еад магазин Geox ет.1
И когато и да е н  телефон: 088 8 281 057 

 





 

 
Харесайте ни във FB
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР