Италиански свещеник почина от коронавирус, след като отстъпи респиратора си

...
Италиански свещеник почина от коронавирус, след като отстъпи респиратора си
Коментари Харесай

COVID-19 в Италия: Свещеник почина, след като избра да отстъпи респиратора си на по-млад човек

Италиански духовник умря от ковид, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент, също повален от болестта, оповестяват медиите в страната, представени от „ Скай Нюз “.

72-годишният дон Джузепе Берардели е енорийският духовник от селцето Касниго на към 70 км североизточно от Милано. Той е умрял в болничното заведение в Ловере, провинция Бергамо, която е най-тежко наранена от рецесията с ковид в Италия.
Разгневени италиански кметове: „ Това не e филм! “ (ВИДЕО) Емоционални фрагменти демонстрират реакцията на локалната власт против нарушителите на рестриктивните мерки
Болницата оповести, че отецът е отказал да употребява респиратора, който енориашите купили особено за него. Вместо това той предпочел да го отстъпи на по-млад пациент, който не познавал.

Некролог в локалния новинарски уебсайт „ Араберара” написа: „ Той беше духовник, който слушаше всички, който знаеше по какъв начин да слуша. Всеки който се обърнеше към него, знаеше, че може да разчита на помощта му.”
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 202 1 3 3 Света 399127 20345 17367 103748 Заразени* Нови Починали България 202 1 3 Света 399127 20345 17367
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР