Италиански прокурори: Кокаинът, който преди време изплува край Шабла е

...
Италиански прокурори: Кокаинът, който преди време изплува край Шабла е
Коментари Харесай

С боклука мафията вкарва наркотици!

Италиански прокурори: Кокаинът, който преди време изплува край Шабла е изхвърлен от кораби, пренасящи отпадък за България!
Прокурорите в Италия, които проверяват по какъв начин боклука на мафията е влизал в България към този момент са уверени, че с изключение на отпадък в корабите, пътуващи към България се е превозвал и кокаин с доста високо качество.

Според проверяващите на Апенините, кокаинът който предходната година изплува около крайбрежията на Шабла е изхвърлен точно от транспортен съд, който е превозвал отпадък от италианско пристанище за пристанището в град Варна.

Какво обаче е наложило изхвърлянето му от кораба към момента остава мистерия за италианските управляващи, които обаче след задълбочено следствие по случая са уверени, че чрез боклука от Италия към България е формиран транспортен кулоар за транспорт на опиати като количествата са големи за мащабите на Европа.

Канал, който по тяхна информация работи повече от 3 години, за българските управляващи е нещо, което не буди даже съмнение, че да бъде тествано. На процедура в контейнерите с отпадък може да има всичко, с помощта на “невежеството” и затварянето на очите на българските управляващи.

Припомняме, че единствено преди няколко месеца край Шабла плуваше кокаин на стойност близо 80 милиона лв. с буквите Б.Б, който беше инцидентно видян от риболовци, които алармираха на българските управляващи, след което казусът беше небрежно претупан и пропуснат.



Кокаин с букви ББ
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР