Италиански правителствен служител съобщи, че преди няколко дни Италия е

...
Италиански правителствен служител съобщи, че преди няколко дни Италия е
Коментари Харесай

Съвременна гладиаторска битка: Италия покани Зукърбърг и Мъск да се бият в Колизеума

Италиански държавен чиновник заяви, че преди няколко дни Италия е предложила 2000-годишната постройка като полесражение за историческата борба в клетка сред притежателя на Twitter и създателя на Фейсбук.

 

Твърди се, че министърът на културата се е свързал със Зукърбърг за образуване на пряк конфликт в историческата забележителност, която е едно от седемте чудеса на света.

В това, което се трансформира във вайръл, Мъск се похвали в Туитър на 20 юни, че е " подготвен за мач в клетка ", на което шефът на Мета отговори в Инстаграм: " Изпрати ми локация ".
Сега софтуерните магнати могат да стигнат до съглашение за мястото на конфликта, като TMZ Sports оповестява, че и двамата биха се радвали той да се състои в Колизеума.

Мъск добави към спекулациите тази заран, като написа в Туитър: " Има късмет борбата да се случи в Колизеума ".

TMZ заяви, че екипът на Зукърбърг е предал известието на президента на Ultimate Fighting Championship (UFC) Дана Уайт, чиито хора са се свързали с италианския министър.

Мъск продължи да подвига звук към борбата, като цитира героя на Ръсел Кроу от паметния филм " Гладиатор ", военачалник Максимус, който споделя на бойците си преди борба: " Това, което вършим в живота си в този момент, отеква във вечността ".

Препратките му към филми не стопираха дотук, като в Туитър той разгласява скеч от кино лентата на Монти Пайтън " Животът на Брайън ", показващ останките на убити гладиатори в Колизеума, с надпис " Трябва да поработя върху издръжливостта си ".

51-годишният Мъск е надалеч по-богатият от двамата и е по-тежък и по-висок от 39-годишния Зукърбърг, само че създателят на Meta съставлява сериозна опасност поради пристрастеността си към бразилското джиу-джицу.

Ако мястото на борбата в действителност се окаже амфитеатърът, за пръв път от стотици години насам на историческата сцена ще бъде проведена борба.

В интервала на разцвета си на стадиона с потенциал 50 000 души, постоянно са се провеждали смъртоносни борби сред гладиатори - в този момент обаче руините му могат да поберат единствено няколкостотин души и вместо борби на него се организират концерти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР