Италиански познавачи, живеещи и работещи в София, ни открехнаха, че

...
Италиански познавачи, живеещи и работещи в София, ни открехнаха, че
Коментари Харесай

ДА! Изкуството на пицата в Da Nino, нищо че е на парче

Италиански познавачи, живеещи и работещи в София, ни открехнаха, че може би най-хубавата пица в милионния град сега може да се опита на едно място, което като нищо ще подминете, а е в идеалния център.

Da Nino – превежда се При Нино, е доста малко заведение, едно от трите за бързо хранене на ул. Алабин незабавно след ъгъла с бул. Витоша, тъкмо против Съдебната палата.

В по-дългото, в сравнение с необятно помещение, ще ви посрещне голямата витрина, на която са подредени направените в другата част на салона на пещ най-малко 20, а през вчерашния ден по обед съвсем 30 типа пица.

Наред с обичайните, ще намерите и всевъзможни приумици на майстора, чиито дипломи от Италия са окачени на стената зад продавачките – пъргави и усмихнати девойки в положително въодушевление.

Към вида, който избрахме – Капрезе – с чери домати, моцарела и песто, която се сервира върху дървена дъска, разграничена на 3 квадратни части, не пропуснахме да си вземем и превъзходен десерт – саралия, посипана с шам фъстък и с заряд от млечен крем. Останахме удовлетворени.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР