Италиански командоси извършват операция за освобождаването на превзет от въоръжени

...
Италиански командоси извършват операция за освобождаването на превзет от въоръжени
Коментари Харесай

Италиански командоси освобождават кораб край Неапол, превзет от пирати

Италиански командоси правят интервенция за освобождението на високомерен от въоръжени пирати, допустимо мигранти, турски товарен транспортен съд до крайбрежията на южния град Неапол, заяви по публичната телевизия италианският министър на защитата Гуидо Крозето, представен от Асошиейтед прес.
Прочетете още
Министърът осведоми, че интервенцията към момента е в ход и че италианските командоси се пробват да подсигуряват сигурността на 22-ата членове на екипажа на борда на кораба " Галата Сийуейз ", по едно и също време с това обкръжавайки пиратите.

Командосите са се спуснали на борда на кораба от два хеликоптера, с цел да освободят екипажа, взет за заложници от близо 15 пирати, двама или трима от които са въоръжени с остри предмети, сподели Крозето.

Пиратите са се пробвали да завладяват кораба, който е плавал към Франция, само че капитанът е задействал алармата. Катери на италианската брегова защита са блокирали кораба, до момента в който командосите правят интервенцията си, добави министърът. Според него, някои от пиратите се пробват да се измъкнат.

" Надяваме се, че интервенцията ще приключи допустимо най-скоро, без да има потърпевши ", сподели Крозето пред италианската социална телевизия РАИ.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР