Италианската звезда от шоубизнеса Елизабета Каналис, която в миналото имаше

...
Италианската звезда от шоубизнеса Елизабета Каналис, която в миналото имаше
Коментари Харесай

Бившата на Джордж Клуни победи в дебюта си на ринга по кикбокс

Италианската звезда от шоубизнеса Елизабета Каналис, която в предишното имаше двегодишна любовна история с Джордж Клуни, победи в дебюта си по кикбокс на кръга. Тя беше изрично по-добра от съперничката си – 21-годишната Ракеле Муратори от Болоня в стила лоу кик. Публиката изпрати с овации 43-годишната Каналис, която сподели превъзходна форма в три рунда от по 90 секунди. Мачът беше част от вечерта на 12-тото издание на Kick and Punch и се организира в красивия кралски замък на Торино „ Венария ”.

„ Беше извънредно занимателно, ще го повторя ”, разяснява Елизабета след успеха си. Мнозина допускат, че нейното показване ще провокира вълна от нови почитателки на този спорт.

Родената в Сардиния Елизабета тренира кикбокс от 4 години и до момента е била единствено водеща на обичайно провеждащия се шампионат по кикбокс в Торино. Каналис живее със брачна половинка си – американския хирург Браян Пери, и с щерка си в Лос Анджелис, само че лети постоянно до Милано поради задължения в италианския шоубизнес. Каналис стартира кариерата си в малкия екран като адреналинка в предаването „ Стриша ла нотиция ” на Канале Чинкуе на Берлускони. През 2009 година трансформиралата се към този момент в звезда Елизабета плени сърцето на Джордж Клуни, след което двойката стана чест посетител на клюкарските рубрики на медиите. Любовната история продължи две години, след което пътищата на двамата се разделиха. Малко по-късно артистът се ожени за адвокатката Амал Аламудин, а Елизабета – за хирурга Браян Пери.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР