Италианската звезда Марио Бионди изнесе изискан и стилен двучасов концерт

...
Италианската звезда Марио Бионди изнесе изискан и стилен двучасов концерт
Коментари Харесай

Марио Бионди: България, благодаря за незабравимата вечер

Италианската звезда Марио Бионди изнесе изтънчен и моден двучасов концерт за ценители в зала 1 на НДК. В прочувствено обръщение до своята аудитория в София и до уредниците на концерта той написа: „ НДК, благодаря за незабравимата вечер! Благодаря България! “

Близо 15-минутни овации и два биса изпратиха Марио Бионди, откакто той подвигна на крайници публиката в зала 1 с брилянтно осъществяване на знаковите си части, песни от новия албум „ Brasil” и блус версия на летния си шлагер „ Sunny Days “. Музикантите дълго се сбогуваха с публиката, а съвсем час след грандиозния концерт италианската звезда бе обградена от любовта на феновете си, раздаваше неуморно подписи, говореше и се снимаше с тях, предава Нова Телевизия.

Преди това Марио същински се забавляваше на сцената, а заразяващото му въодушевление бе предадено и на публиката, с която той не спираше да флиртува. Италианецът накара присъстващите в зала 1 да танцуват под звуците на знаковата „ Love is a temple “, а цветовете, идващи от сцената, насочваха публиката в мечтаната от Бионди прочувствена тоналност.

Преди него, за първи път на сцената на зала 1, се качи надарена изпълнителка Виктория Георгиева. Така НДК продължи традицията да дава сцена за изява на млади български реализатори паралелно до огромните международни звезди. Вики незабавно завоюва публиката с пленителния си глас и направи упованието на Марио Бионди още по-голямо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР