Италианската столица на модата е една от най-желаните туристически дестинации

...
Италианската столица на модата е една от най-желаните туристически дестинации
Коментари Харесай

Да се изгубиш в Милано

Италианската столица на модата е една от най-желаните туристически дестинации в Европа. Любимо място на ценители на хубостта и дизайна. Посещението на този град носи вълнуващи страсти, запознанство с обичаи и просвета, която носи в себе си грациозен сексапил. Това въодушевление, постоянно те кара да мечтаеш и да мислиш по какъв начин ще успееш да побереш цялата хубост на Милано в себе си, най-малко още малко.

 Да се изгубиш в Милано https://pixabay.com/

Разходката из центъра, срещата с Дуомо ди Милано, миланската готическа катедрата, е измежду едно от най-впечатляващите прекарвания в града. Бялата постройка като че ли свети, обляна от слънчева светлина, притегля погледите на минувачите, а от покрива й се разкрива панорама от високо. Вечерното й зарево е не по-малко магнетично и блестящо. Историческото място е страховит пейзаж до момента в който си почивате на някоя скамейка на площада пред катедралата, а за какво не й с апетитен сладолед в ръка.

 Да се изгубиш в Милано https://pixabay.com/

Когато отклониш, взор в ляво от катедралата се намира постройката Викторио Емануеле II, която съставлява огромен търговски център с първокласни магазини на едни от най-големите имена в италианска мода и модата като цяло. Там можеш да се насладиш на хубава чаша ароматно кафе, в някое кокетно заведение с прозорци към витрините на магазините, до момента в който правиш проекти за покупки, а може би някоя фотография за обществените мрежи.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР