Италианската серия А се завръща на 20-и юни. Мачове ще

...
Италианската серия А се завръща на 20-и юни. Мачове ще
Коментари Харесай

Босът на Дженоа недоволен от програмата

Италианската серия А се завръща на 20-и юни. Мачове ще се играят съвсем всеки ден, като дуелите ще бъдат разпределени в 3 часови пояса, 18.15, 20.30 и 22.45 часа, българско време.

Идеята е сезонът да завърши на 2-и август, като публично рестарт на сезона в Италия ще дадат полуфиналните реванши от шампионата за купата на страната. Очаква се те да бъдат изиграни на 12-и и 13-и юни, а финала за втория по значителност трофей в Италия да се играе на 17-и юни.

Президентът на Дженоа Енрико Прециози даде любопитно изявление, в което засегна доста тематики, като програмата на серия А, по кое време е допустимо още веднъж да се позволен фенове по стадионите и акцентира, че мачовете в Италия би трябвало да се излъчват гратис, с цел да може всеки почитател да гледа обичания тим

„ Не съм склонен да се играят толкоз рано мачове, в 17.15 локално време, въпреки всичко сезонът продължава в разгара на лятото. Очаква се да бъде доста горещо, някои тимове ще играят по-рано, а други в по-късните часове на нощта, когато към този момент е ветровито. Още занапред желая да кажа, в ранните мачове не очаквайте шоу и доста голове. Ние ще се приспособяваме към всичко, само че аз считам, че мачовете би трябвало да се играят едновременно, с цел да бъдат всички отбори при равни условия.Все отново тук има забъркани и телевизионни права и знам, че това е невероятно ", стартира той.

"Напълно поддържам връщането на почитателите по стадионите, несъмнено при съблюдаване на отдалеченост и цялостна сигурност. Например, нашият стадион разполага с 35000 места и, в случай че запълним даже единствено 20 % от него, на трибуните ще има 7000 фенове, това би било отлично. Всички ще завоюват от сходен ход. Също по този начин, не съм склонен сезонът да се възобнови с мачовете за Купата на Италия, приоритет сега е завършването на шампионата, умерено купата можеше да бъде изместена за по-късно. Колкото до малките екрани, уверен съм, че те би трябвало да пуснат гратис всеки мач. Всеки почитател би трябвало свободно да гледа обичания тим, най-малко, до момента в който отмине пандемията “, разяснява Прециози.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР