Италианската състезателка по ММА Мара Борела получи безпрецедентното наказание от

...
Италианската състезателка по ММА Мара Борела получи безпрецедентното наказание от
Коментари Харесай

Уникално! Италианска спортистка бе наказана да не се състезава 26 години…

Италианската състезателка по ММА Мара Борела получи невижданото наказване от … 26 години за нарушение на антидопинговите правила, заяви MMA Today . Това решение бе взето от Италианската антидопинг организация.

Този забавен факт изплува от биографията на поставената под №13 в ранглистата на UFC в категория “муха” Мари Ромеро Борело (12-5 ММА).

UFC Flyweight suspended until 2044 (@dimspace) https://t.co/RaYJRewUkH
— MMA TODAY (@MMATodayNews) September 13, 2018
Мара Ромеро Борело стана първата италианка постигнала победа в UFC, откакто през 2017 година тя победи посредством събмишън в първия рунд Калиндра Фария.

Любопитното е, че Италианската Антидопинготва Агенция през 2014 година, е наказала Мара за 15 години поради продажба на неразрешени стимуланти, а в този момент интервалът на дисквалификация е продължен до 2044 поради нарушаване на възбраната, осъден войник да се състезава по време на наказване.
Ромеро Борела и нейният другар ръгбистът Филипо Мазерати взаимно са взели участие в група, която е разпространявала допинг и опиати, в това число марихуана и кокаин, в питейни заведения, нощни клубове, спортни площадки и спортни зали.  С оглед на следствието, което е траяло 2 години, са били повдигнати обвинявания против Мара, приятелят й и още 33 души, 31 от тях са сключили договорка с прокуратурата.

Американската Антидопингова Агенция не би трябвало да се съобразя с Италианската Антидопинговата Агенция, тъй че не се знае по какъв начин тази вест ще се отрази на кариерата на Мара Ромеро Борела в MMA.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР