Италианската полиция разследва българка за причиняването на смъртта на дете

...
Италианската полиция разследва българка за причиняването на смъртта на дете
Коментари Харесай

Разследват българка за смъртта на дете в Италия

Италианската полиция проверява българка за причиняването на гибелта на дете при пътнотранспортно произшествие в Италия.

Вчера малко момче почина, друго беше тежко ранено, а още четири деца по-леко, откакто кола се вряза в двора на детска ясла в град Акуила.

Превозното средство е било на майка на едно от децата в яслата. Неуправляемата кола се врязала в двора, когато там децата си играели.



Жертвата се споделя Томазо, момче на 4 години. Тежко раненото дете също е на 4 години. Другите четири потърпевши деца са на възраст сред 3 и 5 години.

Колата, „ Фолксваген Пасат”, е била паркирана на близка, стръмна улица, когато почнала да се движи по нанадолнището, по към момента неизяснени аргументи.

Според една от първичните версии за случилото се е, намиращото се в колата 11-годишно момче е освободило ръчната спирачка, до момента в който майката била слязла, с цел да прибере от яслата двете си по-малки деца, близнаци.



„ Кориере каузи Сера” оповестява, че нощес огромният наследник, който е бил в колата, е изслушан благодарение на психолог в полицията. Той е декларирал, че не е освободил ръчната спирачка и когато колата потеглила се опитал да завърти кормилото, с цел да избегне нещастието, само че поради късото разстояние, не е съумял да накара автомобила да завие.

По данни на „ Кориере каузи Сера” разследваната за случая жена е българска гражданка. Двама със брачна половинка ѝ, също български жител от дълго време живеят в Италия, „ съвършено са интегрирани” и не е известно да са взели участие в предходни произшествия.

"Ho visto i bimbi incastrati sotto le ruote ": le parole della maestra dell'asilo nido di L'Aquila
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР