Италианската полиция разби две престъпни групи в Сицилия, които са

...
Италианската полиция разби две престъпни групи в Сицилия, които са
Коментари Харесай

Италианската полиция разби две престъпни групи в Сицилия

Италианската полиция разруши две незаконни групи в Сицилия, които са чупили крака на жертви за инсцениране на пътнотранспортни катастрофи. Престъпниците са били профилирани в измами на застрахователни компании.


Над 40 души бяха задържани от италианската полиция в Палермо, откакто следствие открило схемата на измамниците. Полицията съумяла да се добере до лъжливи показания на очевидци, подправени медицински документи и доказателства, че физиотерапевтичните центрове не са осигурявали нужната рехабилитация на потърпевшите.

Жертвите са били най-много наркозависими, алкохолици и психологично заболели. След като били пребивани от мафиотите, им е била обещавана част от застрахователната лавица, само че действително са получавали малко над 300 евро. А самите нарушители са се представяли за родственици на потърпевшите.

Разследването на измамите почнало през 2017 година, откакто аутопсията на мъж от тунизийски генезис, разгласен по документи за умрял при злополука посочила, че повода за гибелта му е инфаркт, породен от тежко пребиване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР