Италианската полиция нанесе пореден удар по организираната престъпност. Един от

...
Италианската полиция нанесе пореден удар по организираната престъпност. Един от
Коментари Харесай

Мафията на колене! Арестуваха голям бос

Италианската полиция нанесе следващ удар по проведената престъпност. Един от мафиотските босове в централната част на страната беше арестуван при спецоперация, заяви организация АНСА.

Карабинерите и спецчастите задържаха общо 32-ма души в крайбрежния град Остия, намиращ се покрай столицата Рим. Сред задържаните е и Кармине Спада, глава на мафиотската фамилия „ Спада “.

На задържаните ще им бъдат повдигнати обвинявания за престъпни действия. Прокуратурата разгласи, че мафиотските структури са пуснали пипала в локалния бизнес. Фамилия „ Спада “ е разследвана за разнообразни закононарушения, в това число наркотрафик.

Братът на Кармине Спада – Роберто Спада, стана прочут в края на предходната година, когато преби публицист. Представителят на четвъртата власт искаше да разпита брата на мафиотския необут за извършените локални избори и подозренията за връзки с крайнодясна екстремистка партия. Роберто Спада, който е упрекнат в корупция и наркоразпространение, упрекна публицистите, че са пренебрегнали молбата му да изоставен мястото.

През последните седмици италианската полиция организира няколко акции в разнообразни елементи на страната против мафията. 40 души бяха задържани през вчерашния ден в Сицилия. Карабинерите погнаха и китайската мафия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР