Италианската модна къща Loro Piana беше призована „публично да заклейми“

...
Италианската модна къща Loro Piana беше призована „публично да заклейми“
Коментари Харесай

Италианска модна къща на прицел, Путин облече нейно яке за 1.5 млн. рубли

Италианската фешън къща Loro Piana беше призована „ обществено да жигосах “ Владимир Путин, откакто той облече едно от нейните якета на провоенен протест.

Руският президент се появи във връхната дреха за 1.5 млн. рубли (близо 13 хиляди евро) - повече от два пъти междинната годишна заплата в Русия, изнасяйки тирада пред хиляди фенове на стадион „ Лужники” в Москва предходната седмица.

Почти 1300 души са подписали петиция, призоваваща първокласната марка Loro Piana да жигосах съветския президент, оповестява Daily Mail.

Под синьото палто Путин носеше и джъмпер за 2 900 евро на италианската марка Kiton. Смята се, че той е почитател на Brioni – италианската фешън къща за първокласно мъжко обекло, известна с облеклата си за Джеймс Бонд, и основания в Лондон производител на обувки John Lobb.

The anti-western Putin prefers to wear a €12,700 Loro Piana jacket. pic.twitter.com/ago8KO1DyA
— Clash Report (@clashreport) March 18, 2022
Решението на Путин да облече дреха на дизайнерската марка на митинга провокира неотложно отвращение в Twitter. Преводачът Яна Морозова написа: „ Докато руснаците се борят за храна в магазините, Путин се обърна към 90 000 души, облечен в пухено яке Loro Piana за 1.5 милиона рубли. “

Олга Лаутман, съветски анализатор и водещ на подкаст, прибавя: "Путин прави геноцид, до момента в който е в италианско палто Loro Piana, което коства повече от годишната заплата на множеството руснаци. " Средната годишна заплата в Русия е към 5 700 евро.

Карине Орлова, сътрудник на московското радио, която започва петицията, счита, че реномето на Loro Piana може да бъде „ вечно засенчено “.

Пиер Луиджи Лоро Пиана, заместник-председател на марката, споделя пред италиански вестник, че носенето на якето от Путин „ основава известно разстройване от човешка позиция “. Той прибавя: „ Ясно е на коя страна сме... Украинците ще имат цялата ни морална и практическа поддръжка “.

Loro Piana, която е част от първокласния колос LVMH, затвори магазините си в Москва и Санкт Петербург в отговор на нашествието на Русия в Украйна по-рано този месец.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР