Италианската министерство на финансите очаква БВП на страната да се

...
Италианската министерство на финансите очаква БВП на страната да се
Коментари Харесай

Министерството на финансите на Италия очаква спад на БВП с около 3%

Италианската министерство на финансите чака Брутният вътрешен продукт на страната да се свие към 3% тази година на фона на пандемията от ковид, показват източници от министерството.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1677
Двама неназовани източници с знания по въпроса споделиха, че тези оценки се основават на сюжет, при който националната карантина (блокада) в Италия бъде анулирана до края на април. Понастоящем суровите ограничаващи ограничения би трябвало да бъдат отстранени сред 25 март и 3 април. Въпреки това министър председателят Джузепе Конте съобщи по-рано, че счита, че обсада поради Covid-19 би трябвало да бъде удължена във времето, съобщи БНР.

МВФ намали прогнозата си за италианската стопанска система до спад от 0,6 на 100

В четвъртък смъртността от ковид в Италия надмина тази в Китай, до момента в който италианският професор по теоретична физика в Римския университет Федерико Ричи-Терсенги предвижда по-рано през седмица, че през идващите три седмици могат да загинат още 10 000 души.

Междувременно откриватели от Университета в Генуа сътвориха модел, съгласно който епидемията от ковид доближава своя връх в Италия сред 23-и и 25-и март.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1677  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР