Италианската марка за спортни коли Lamborghini представи актуализирана версия на

...
Италианската марка за спортни коли Lamborghini представи актуализирана версия на
Коментари Харесай

Lamborghini представи новия Huracan Evo  

Италианската марка за спортни коли Lamborghini показа обновена версия на Huracan, който не е бил променян от стартирането му преди пет години. Суперавтомобилът е получил изменен дизайн, система за надзор на динамичността с нов логаритъм на работа, мотор от версията Huracán Performante, нова информационно-развлекателна система и ново име - Huracán Evo.

Продажбите на новия модел би трябвало да стартират напролет на тази година. Цените на автомобила ще надвишават 261 хиляди $.

Спортното купе се отличава от предходната версия на суперколата с нова предна ризница с интегриран сплитер, увеличените Y-образни въздухозаборници, нови 20-инчови джанти Aesir, две тръби на изпускателната системата и спойлер. Дъното на автомобила е усъвършенствано поради нарастването на притискателната мощ и аеродинамична успеваемост, която е повишена 5 пъти спрямо първото потомство на Huracan.

 Снимка 398977
Източник:

Вътре в колата е конфигурирана нова централна подпора с 8,4-инчов сензорен екран, който дава отговор за ръководството на главните функционалности на автомобила. С него може да се ръководят развлекателните и осведомителните функционалности, а също по този начин и климатика. Комплексът работи с Apple CarPlay и Android Auto, а също по този начин и с гласов асистент Siri и с фирмената система за телеметрия, която разполага с две камери. Моделът се е разделил с множеството от аналоговите бутони и ключове.

Новият Lamborghini Huracan Evo е оборудван с осъвременен 5.2-литров V10 бензинов мотор. Силовият елемент е с мощ 640 конски сили, титаниеви клапи и 600 N/m въртящ миг. Водачът разполага със трансмисия седемстепенен " робот " с два съединителя и задвижване на всички колела.

Ускорението до 100 км в час лишава 2.9 секунди, а до 200 км/ч - 9 секунди. Максималната скорост на новия Huracan Evo е лимитирана до 325 км в час.

 Снимка 398978
Източник:

Като цяло, на лидера се оферират три режима на шофиране: Strada, Sport и Corsa. Суперколата е оборудвана със системата Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI), която, според от характера на задвижването и дейностите на лидера, може да избере настройките за оптимална работа на стабилизиращата система, мотора и адаптивното окачване.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР