Италианската легенда Алесандро Дел Пиеро очаква с нетърпение старта на

...
Италианската легенда Алесандро Дел Пиеро очаква с нетърпение старта на
Коментари Харесай

Дел Пиеро: Очаква ни изключителен сезон в Серия “А”

Италианската легенда Алесандро Дел Пиеро чака с неспокойствие старта на новия сезон в Серия “А”. Шампионатът в калчото стартира довечера с дуела сред Парма и някогашния отбор на международния първенец - Ювентус.

“Очаквана ни извънредно състезание, което ще се хареса повече на хората, тъй като тимовете са по-класни - разяснява Дел Пиеро пред SportWeek. - Юве е доста мощен, само че би трябвало да забележим по какъв начин тъкмо ще ще наподобява, тъй като отборът претърпя доста промени, като стартираме с треньора. Очаквам доста от Интер и Наполи, а и внимавайте още за Аталанта и Рома. Би било добре да забележим еволюция в италианския шампионат, обвързвана с демонстрирането на повече кураж и мощ, каквито сподели Аталанта през предишния сезон.”

44-годишният италианец сподели положителни думи за младия полузащитник на Рома Николо Дзаниоло, който към този момент е и национал. “Той принадлежи към онази група от футболисти, които разполагат с нещо в допълнение като качества. Просто би трябвало да има вяра в себе си”, счита Дел Пиеро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР