Италианската компания показа суперавтомобила Ferrari SP3JC - изключителен роудстър .Най-новият

...
Италианската компания показа суперавтомобила Ferrari SP3JC - изключителен роудстър .Най-новият
Коментари Харесай

Ferrari показа суперавтомобил, създаден в единствен екземпляр

Италианската компания сподели суперавтомобила Ferrari SP3JC - извънреден роудстър

.Най-новият еднократен артикул на Ферари - SP3JC, е публично изпратен на притежателя му, неназован фен на италиански спортни коли. Проектиран от дизайнерите на поделението Ferrari Styling Centre, SP3JC бе поръчан от колекционер на паметната марка, с концепцията да се сътвори чист, праволинеен роудстър. В неговата основа лежи лежи купето Ferrari F12tdf, от което са взети шасито, мотора и скоростната кутия.

 Снимка 393114
Източник:

Спортният суперавтомобил е получил нова карбонова каросерия, въодушевена от класическите открити спортни модели на Ferrari от 50-те и 60-те години с мотор V12. По предпочитание на клиента, който е обожател на от попарта, моделът е оцветен в бяло Bianco Italia, в допълнение синьо Azzurro Met и жълти оттенъци Giallo Modena.

Салонът, за който Ferrari не дава фотоси, е изпълнен в композиция от синя и бяла кожа с контрастиращи шевове. Особеностите на Ferrari SP3JC са транспарантни вложки в капака на мотора, защитни дъги от въглеродни нишки зад облегалките на седалките и капачка на резервоара за гориво от черен алуминий.

 Снимка 393117
Източник:

В съпоставяне с Ferrari F12tdf, неповторимият модел SP3JC не е претърпял механически промени - моделът е оборудван с V12 6,3-литров атмосферен мотор с мощ 750 к.с. и 7-степенна роботизирана скоростна кутия.

 Ferrari пуска 15 нови модела, счита да удвои приходите си до 2022 година
Ferrari пуска 15 нови модела, счита да удвои приходите си до 2022 година

Компанията за суперавтомобили показа новата си горделивост - Monza

През септември Ferrari, напомня Auto Motor und Sport, показа два изключителни спортни автомобила Monza - моделите, основани въз основа на купето Ferrari 812 Superfast, ще бъдат включени в новата линия Icona.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР