Италианската компания Eni е започнала добив на газ от находището

...
Италианската компания Eni е започнала добив на газ от находището
Коментари Харесай

Eni е започнала добив на газ от находището Baltim South West


Италианската компания Eni е почнала рандеман на газ от находището Baltim South West на крайбрежието на Египет, излиза наяве от известие на компанията.

$Eni оповестява за сполучливо започване на употребата и началото на рандеман от морското газово находище Baltim South West в Египет “, се споделя в известието.

Компанията отбелязва, че от момента на вземането на окончателното решение за финансирането през януари 2018 година са минали 19 месеца, което се счита за рекордно къс период за въвеждане в употреба.

Находището е намерено през 2016 година Baltim South West е ситуирано на 12 километра от крайбрежието на Средиземно море в сектора Baltim South и на 10 километра от находището Nooros.

Еni посредством дъщерната си компания Ieoc има 50 %, другите 50 % държи Вербовъчна разработка. Сега от находището се добиват 100 млн. куб фута дневно посредством нова платформа, която е обвързвана с газовия цех Abu Madi посредством водопровод с дължина от 44 километра. Според програмата ще бъдат пробити още пет кладенеца, вследствие на което добивът ще доближи 500 млн. куб фута дневно към второто тримесечие на 2020 година
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР