Италианската кино легенда София Лорен прави силно завръщане в киното

...
Италианската кино легенда София Лорен прави силно завръщане в киното
Коментари Харесай

86-годишната София Лорен се завръща на екрана

Италианската кино легенда София Лорен прави мощно завръщане в киното с нова роля във кино лентата " The Life Ahead ", режисиран от сина ѝ Едоардо Понти. Легендарната кино звезда за последно се появи на екран през 2009 година, написа Епицентър.

Лентата е продукция на Netflix и в 86-годишната звезда играе оживялата от Холокоста еврейка мадам Роза, която оказва помощ в развъждането на деца на някогашни секс труженички. Жената се сприятелява с 12-годишен сирак от Сенегал, откакто той пробва да открадне свещите ѝ.

Актрисата показа филмовия откъс на новия филм и зарадва своите фенове по целия свят.



Краткото видео разкрива по какъв начин героинята на София насилствено се съгласява да прибере 12-годишно сенегалско сираче на име Момо (Ибрахима Гуейе), откакто то краде чантата ѝ. Двамата в началото се пробват несполучливо да живеят дружно, до момента в който Роза декларира: „ Той е вманиачен. Той не е естествен. Гнил е в душата си. “

В последна сметка обаче те основават невероятна връзка и се чува насълзения Момо, който споделя: „ За пръв път някой се отнася към мен, като заслужен за доверието му “.

„ Когато моят наследник ми предложи ролята, една фантазия се сбъдна. Възползвах се от опцията да го направя. Хареса ми да изиграя Мадам Роза. Тя е твърда, само че и нежна, умее да оцелява. В доста връзки тя ми припомня за личната ми майка “, показа актрисата за ролята.

Филмът е втора киноадаптация на романа на Ромейн Гари. Първата е от 1977 година, а в основната роля е Симон Синьоре.

Прeз октомври в Рим е премиерата на The Life Ahead, а на 13 ноември филмът ще се появи в Netflix.

Според някои кинокритици ролята на Лорен може да ѝ донесе нов Оскар. Първия подобен тя печели в далечната 1961 година за кино лентата " Две дами ", а през 1991 година е удостоена с почетен Оскар за изцяло творчество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР