Италианската футболна федерация разработи правила за провеждането на тренировки на

...
Италианската футболна федерация разработи правила за провеждането на тренировки на
Коментари Харесай

В Италия разработиха правила за провеждането на тренировки

Италианската футболна федерация създаде правила за провеждането на тренировки на тимовете от Серия " А ", оповестява La Gazzetta dello Sport. Съвместно с комисията на спортните лекари е направен протокол, който е предаден на министъра на спорта. Окончателното решение ще бъде взето на 22 април. Според отчета играчите и личният състав ще бъдат призовани да преминат медицински проби 3-4 дни преди началото на тренировките. Първоначален кръвен тест за антитела ще се прави всеки ден през първата седмица, с цел да се ревизира кои играчи към този момент имат вируса и дали имат имунитет.
#SerieA, dallo screening agli allenamenti: ecco il protocollo per la ripresa del calcio https://t.co/mlytLsxoei #Notizie
— Mediagol Palermo (@Mediagol) April 19, 2020 Футболистите ще бъдат разграничени в три групи за заниманията: тези, които към този момент са имали позитивен резултат със съществени признаци, позитивен резултат с малко или никакви признаци и тези, които нямат антитела. След като стартират с подготвителния режим, всички ще останат заключени в едно и също място, като хотел или подготвителна база, с цел да избегнат евентуална зараза от външни лица.

Температурата им също ще се ревизира всекидневно и след тази начална седмица кръвните проби ще бъдат понижени до един на всеки две седмици. Тези, които са имали ковид и са се възстановили, ще преминат спомагателни интензивни медицински проби, с цел да се ревизира дали имат някакви здравословни проблеми, или последствия от вируса. Играчите би трябвало да останат на два метра един от различен, когато упражняват или се хранят през първите две седмици.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР