Италианската филмова звезда Франко Неро ухажва Дарина Павлова. Звездата отдава

...
Италианската филмова звезда Франко Неро ухажва Дарина Павлова. Звездата отдава
Коментари Харесай

Франко Неро сваля Дарина Павлова

 Италианската кино звезда Франко Неро ухажва Дарина Павлова. Звездата отдава си от дълго време си падал по българката, само че едвам в този момент се решил на по-смели стъпки. Франко Неро непрестанно й пращал  цветя, а напълно скоро и пратил персоналния си аероплан, с цел да може да дохвъри при него в Италия, където двамата ще вземат участие във кино фестивал.

Заедно със самолета Франко пратил и покана за вечеря на четири очи. Това твърди  " България Днес ", позовавайки се на свои източници от кинофестивала в Иския, Италия, който стартира от 12 до 19 юли тази година.

79-годишния Неро, трансформирал се в кино икона с " Джанго “ и " Серджо Корбучи “ има зад тила си половинвековна кариера в киното с близо 200 кино лентата. От години той си пада по нашенката, но за изненада на папараците, изпратил частен аероплан на Дарина да пристигна в Иския и даже бил индивидът, който още веднъж я поканил в борда на шефовете на фестивала.

Всички режисьори, които са работили с Франко Неро го дефинират като  " кинозвяр “ и споделят  удоволствието от наличието му на снимачната площадка. В персоналния си живот артистът бил извънредно свенлив. И предходната година той изпращал цветя на Дарина, само че едвам с днешна се осмелил да я  покани на вечеря при започване на фестивала.

В момента Павлова е сама, а мъжът спряган за нейното гадже Джулио Берути от дълго време към този момент не се движи под нейното крило.  " Само другари сме с него, не считам да давам повече пояснения “, отвърна Госпожа Мулти на въпрос на италиански публицист гаджета ли са с младата кино звезда. 

Малко преди Нова година Павлова бе спрягана  за държанка на мениджъра й Сандро Рубини, само че в последна сметка се оказа, че той има друга сериозна връзка, която се развива надалеч от погледа на Дарина. Самата актриса всяка година идва на фестивала в Италия като този път ще и за 18-и следващ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР