Италианската депутатка Мара Лапия от Движение Пет звезди е била

...
Италианската депутатка Мара Лапия от Движение Пет звезди е била
Коментари Харесай

Нападнаха брутално италианска депутатка на паркинг пред супермаркет в Сардиния

Италианската депутатка Мара Лапия от Движение " Пет звезди " е била " брутално нападната " от мъж до супермаркет на остров Сардиния, заяви водещ член от антисистемната партия, представен от ДПА и Българска телеграфна агенция.

Лапия била на опашката пред каса в магазин в Нуоро, в центъра на Сардиния, късно в събота и в началото била обиждана от нападателя. След това тя била нападната физически на паркинга пред супермаркета.

" Всички от ДПЗ поддържаме нашата говорителка Мара Лапия, която беше брутално нападната от мъж в супермаркет в Нуоро ", написа в Туитър Алесандро Д`Ува, който е ръководител на групата на партията в долната камара на Народното събрание. Той дефинира офанзивата като " ненавиждан акт, който всички осъждаме ".

Лапия беше откарана в градската болница " Сан Франческо ", а по-късно освободена за домашно лекуване. Тя има счупено ребро, голям брой травми и излив от единия бял дроб, съобщи АНСА.

Според организацията, мъжът, който е разпознат, почнал да наскърбява 42-годишната жена, откакто тя се скарала на чиновник в супермаркета, който, без да желае, я залял с безалкохолна напитка.

" Можеш да ги подушиш в целия супермаркет, когато влезеш в помещението, миризмата е на всички места ", споделил мъжът, явно визирайки представители на ДПЗ.

" Никога не съм си и помисляла, че може да бъда в заплаха поради ролята си като парламентаристка ", сподели Лапия пред АНСА. Тя назова нападателя " животно ".

" Неописуемо единствено по себе си е, че мъж може да вилнее по този начин против жена. Чувствам се по-наранена като жена, в сравнение с като парламентаристка ", добави Лапия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР