Италианската актриса Азия Ардженто, която е една от водещите фигури

...
Италианската актриса Азия Ардженто, която е една от водещите фигури
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Лидерка от движението #МеToo изнасилила непълнолетен

Италианската актриса Азия Ардженто, която е една от водещите фигури в придвижването #МеToo и която бе измежду първите, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в обезчестяване, е насилила невръстен и му е платила да мълчи, разкрива "Холивуд рипортър ".

Ардженто е платила на невръстния артист Джими Бенет 380 000 $. Той твърдял, че Азия е направила над него полова офанзива в хотелска стая в Калифорния през 2013 година, написа в. "Ню Йорк таймс ", който се базира на документи. В тях юристите на Бенет разказват срещата му с Ардженто в хотелската стая като "сексуална експанзия ", която е травматизирала младия мъж и е заплашила психическото му здраве. По това време Бенет бил на 17 години и 2 месеца, а Ардженто била на 37 години. В щата Калифорния би трябвало да си навършил 18 години, с цел да се счита, че си дал единодушие за полова връзка.

Бенет имал предпочитание да съди Ардженто за погашение на обезщетение от 3,5 милиона $. Неговите бранители пратили известие до юриста Ричърд Хофстетър през ноември м. година, в което го уведомявали за желанията си да съдят Ардженто. Хофстетър е юристът на фамозния началник готвач Антъни Бурдейн, който по това време живееше с Азия Ардженто. Бурдейн се самоуби при започване на юни тази година.

Накрая се стигнало до съглашение за изплащането на 380 000 $. Засега Азия Ардженто и юристите й не са коментирали информацията.

В документите, които има "Ню Йорк таймс ", се разказва по какъв начин Бенет дошъл на 10 май 2013 година в хотел "Риц-Карлтон " в Марина дел Рей. Той бил дружно със собствен родственик. В хотела имал среща с Азия и когато се срещнали, тя помолила роднината да ги остави уединено. Двамата били сами в стаята на Ардженто, която му дала да пие алкохол. След това почнала да го целува и да прави орален секс с него. Накрая имало и полово съприкосновение сред двамата.

Азия поискала да си създадат фотоси. Фотосите, които са на двамата полуголи в леглото, както и един пост в инстаграм, са прикачени към документите със опасността за съд.

През далечната 2004 година Азия Ардженто и Бенет са играли дружно във филм. По това време Джими Бенет е бил на 7 годинки и е играл наследник на Азия. По подигравка на ориста неговият воин бил изнасилен от приятеля на майка му във кино лентата.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР