Италианската актриса и режисьорка Азия Ардженто призна открито, че е

...
Италианската актриса и режисьорка Азия Ардженто призна открито, че е
Коментари Харесай

Ардженто откровена за секса с Джими Бенет

Италианската актриса и режисьорка Азия Ардженто призна намерено, че е имала полов контакт с артиста Джими Бенет, предадоха международните организации.

Бенет упрекна Ардженто преди време в полово посягане, което тя направила над него, когато той бил на 17 години. После Ардженто му платила няколкостотин хиляди $, с цел да уреди въпроса, твърдеше артистът.

Ардженто отхвърли тези обвинявания, само че в частен телефонен диалог тя показа пред събеседника си, че Бенет ѝ налетял в хотелска стая. Сега в изявление за италианската телевизия Ла Сетте Ардженто показа, че е имала полов контакт с Бенет.

Тя описа, че се познавала с Бенет от времето, когато той бил към момента дете. Тя възприемала връзките им като такива сред майка и наследник. Двамата се видели още веднъж през 2013 година, когато тя била на 37 години, а той на 17.

Бенет я помолил да му помогне да се приготви за прослушване. Когато тя отишла в хотела при него, той почнал да я целува и опипва, само че не както дете майка си, както тя го възприемала, а като момче с вилнеещи хормони, съобщи актрисата. „ Това ме смрази “, показа Ардженто.

„ Той безусловно ми се нахвърли. Той беше върху мен и изпита оргазъм. Аз нищо не почувствах, не реагирах, тъй като за мен всичко това беше невъобразимо “, добави тя.

„ Той ми сподели, че това била неговата фантазия, откогато бил на 12 години. За него аз бях ловджийски трофей “, добави Ардженто.

Последвали месеци, в които Бенет пращал на актрисата интимни видеокадри посредством платформата Снапчат. Тя не посмяла да скъса с него, тъй като го съжалявала. Но през предходната зима той ѝ изискал 3,5 милиона $, с цел да не стартира да споделя за половия им контакт.

Тогава Ардженто се обърнала към приятеля си Антъни Бурдейн, кулинарен специалист и ефирен водещ, който се самоуби през юни. Бурдейн се съгласил да заплати част от сумата, с цел да се отърве Ардженто от младежа.

Той платил 250 000 $. След самоубийството му обаче Азия спряла заплащанията, тъй като не била съгласна с тях.„ Това, което ми аргументи най-голяма болежка, бе, че бях третирана като педофил “, добави надълбоко смутената актриса.

Тя сподели в предаването и известията, които била разменила с Бурдейн по отношение на шантажа на Бенет. Ардженто удостовери, че срещата ѝ с Бенет била в хотел в щата Калифорния, където 18 години е възрастта за секс по взаимно единодушие. Тя сподели, че не знаела, че през 2013 година Бенет не бил навършил тази възраст, тъй като не го била виждала от 10 години.

Освен това тя не се замислила въобще за законите на Калифорния, когато отивала за срещата с Бенет, защото не я възприемала като любовна или секс среща. Говорейки за самоубийството на Бурдейн, Ардженто описа, че е изпитвала обезсърчение и е била безусловно в пропаст по-късно. Тя показа, че се усеща отговорна, че не е видяла болката му, тласнала го към самоубийството.

Заради абсурда Ардженто беше изхвърлена от състава на журито на италианското риалити X Factor. В края на телевизионното изявление тя изиска да бъде върната в риалити формата.

Ардженто бе една от първите актриси обвинили холивудския продуцент Харви Уайнстийн в полово посягане, осъществено през 1997 година, когато тя била на 21 години.

Миналата седмица Бенет даде изявление за същия ефирен канал, в което повтори обвиняванията си против Ардженто.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР