Италианска банка наложи запор на имуществото на звездата от Инстаграм

...
Италианска банка наложи запор на имуществото на звездата от Инстаграм
Коментари Харесай

Банка попари със запор танцуващия милиардер, взимат му яхти и имоти, а той си завъди ново гадже

Италианска банка наложи запор на имуществото на звездата от " Инстаграм " и милиардер Джанлука Ваки. През юли 2016 година той се прочу в обществените мрежи с видео, на което танцува с приятелката си на борда на своята яхта. Само преди броени дни милиардерът отпразнува 50-ия си рожден ден с огромно празненство, напомня в преглед БГНЕС.

Кой е Джанлука Ваки
Той е роден в състоятелно семейство, неговият татко е притежател на компания за производството на опаковки и опаковъчно съоръжение. В тази компания Джанлука заема поста член на борда на шефовете, а също по този начин има 30% от акциите ѝ.
Миналата година той издаде книга за живота си, в която показа, че е взел решението да се отдръпна от фамилния бизнес.
Той също по този начин има компанията SEA, а също по този начин част от акциите на фирмите Еurotech и Toy Watch. Ваки е създател на марката за облекла и аксесоари GV.
Италианското списание Il Fatto Quotidiano прави оценка положението на италианеца на 1,1 милиарда евро.

Какво е имал и от какво ще се лиши Ваки?

В обществените мрежи милиардерът разгласява фотоси, на които се вижда какъв брой хубаво си прекарва времето на яхти, купони и в именията си. Джанлука е собственик на постройка от 1781 т. в най-стилния ски курорт в Италия Кортина Д'Ампецо, къща в Болоня с изложба музей, спа-салон с турска баня.

Той има дом и на най-скъпата улица в Милано – Монтенаполеоне, която омайва със своя парижки сексапил. В Порто Черво, Сардиния, той има имение на две равнища с обща повърхност 1200 кв.м, заобиколено от два големи басейна. Именно тук са снимани множеството от танцовите му клипове.

Що се отнася до колите, Джанлука има три бентлита и мотоциклет " Харли-Дейвидсън ". Той има платноходка дълга 14 м с три мотора и мощ 1050 конски сили, която той на галено назовава " голямо легло под платната ".

Ваки към този момент се раздели с няколко яхти, вили и дял в голф-клуб, които бяха финансовото застраховане на заем за 10 млн., взет през 2008 година Оттогава той е платил единствено две вноски по 2 млн. евро, само че не съумял да заплати третата, изтекла в края на 2015 година

Партньорка в танците и в живота
Джорджия Габриеле е името на момичето, с което милиардерът извърши популяризиралия го в целия свят танц. Двамата се срещат през 2010 година, само че през юли 2017 година техният разказ завърши. В изявление за съветска телевизия Джанлука призна, че дружно с Джорджия е живяла и неговата някогашна жена Рафеала, само че това не е пречило на техните връзки.

От последните изявления на звездата в " Инстаграм " излиза наяве, че той има нова другарка.
Това е много по-младата от него Ариадна Гутиерес от Колумбия. Тя се прочу в целия свят през 2015 година, когато я оповестиха за новата " Мис Вселена ", само че единствено няколко секунди по-късно стана ясно, че водещият е сбъркал името на победителката и короната ѝ бе отнета.

Вечно млад
Джанлука върви на тузарски купони, застава зад диджейския пулт и миксира музика. Неговото тяло е покрито с татуировки, всяка от които, по неговите думи, има изключително значение.

Милиардерът има усет за хубавите облекла. В дрешника му попадат костюми на най-известните дизайнери. Ваки следи за своята физическа форма и от време на време разгласява видеа от тренировките си.

Шеги по негов адрес
Във " Facebook " се появи група " Намерете работа на Джанлука Ваки ", а в " Туитър " - догатки какво ще последва в бъдеще за милиардера.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР