Италиано-американският автомобилен концерн Fiat Chrysler(FCA) започна производството на части за

...
Италиано-американският автомобилен концерн Fiat Chrysler(FCA) започна производството на части за
Коментари Харесай

Fiat Chrysler започна производството на части за апарати за обдишване в Италия

Италиано-американският авто тръст Fiat Chrysler(FCA) стартира производството на части за апарати за обдишване, с които да помогне на Siare Engineering да усили производството на жизненоважното здравно съоръжение,, съобщи Ройтерс.

Редица водещи автомобилопроизводители по целия свят усилват производството на здравни артикули и инсталация от основно значение, с цел да отговорят на голямото търсене по време на пандемията.

Италия, която продължава да е епицентърът на епидемията в Европа, изиска от Siare да утрои естественото си месечно произвеждане като част от държавните старания за увеличение на броя на леглата за интензивна грижа.

От Fiat Chrysler обясниха, че с поддръжката на производителя на първокласни коли Ferrari и холдинговата компания Exor, която управлява и двата автомобилостроителя, са съумели да произведат първите електрически клапи, които са основна част от апаратите за обдишване, в завода си в Ченто, Северна Италия.

Заводът в Ченто нормално създава мотори за мощни автмобили, които се изнасят на международния пазар. Той беше затворен поради ограничаващите ограничения против разпространяването на ковид, само че с помощта на новия план още веднъж отвори порти.

„ Благодарение на новите доставки на електрически клапи от Siare предвиждат, че ще могат да понижат общото време за произвеждане на апарати за обдишване с 30% до 50% “, се споделя в изказването на FCA.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР