Италианки окупираха първите три места във второто спускане за Световната

...
Италианки окупираха първите три места във второто спускане за Световната
Коментари Харесай

Италианки завзеха подиума в Банско, Шифрин остана четвърта

Италианки окупираха първите три места във второто втурване за Световната купа в Банско, съобщи кореспондент на БГНЕС. За първото място се пребори Елена Куртоне с време 1:29.31 мин., на втора позиция се подреди Марта Басино с 10 стотни закъснение, трета е Федерика Бриньоне (+0.14).

На четвърто място финишира американката Микаела Шифрин (+0.35), която победи във вчерашното първо втурване на пистата „ Алберто Томба “ на Бъндеришка поляна. Пета е американката Брийзи Джонсън (+0.47). Състезанието бе извършено при чудесно време, доста добре готова писта и още веднъж бе следено от 3 000 фенове на специфичната естрада. Специалистката в спускането София Годжа не взе участие поради контузия в бедрото, която получи по време на вчерашното си рухване. Контузията не е сериозна, само че Годжа е решила, че би трябвало да се възвърне изцяло.

Куртоне записа първата си победа за Световната купа. За Бриньоне това е втори следващ подиум в Банско, откакто през вчерашния ден приключи втора. Шифрин остава отпред в генералното класиране. Утре в зимния ни курорт ще се организира супергигантския слалом. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР