Италианецът Матео Беретини записа първи успех във Финалния турнир на

...
Италианецът Матео Беретини записа първи успех във Финалния турнир на
Коментари Харесай

Лежерен Тийм спести сили преди полуфиналите

Италианецът Матео Беретини записа първи триумф във Финалния шампионат на АТП на осемте най-добре през сезона в Лондон. Дебютантът в конкуренцията Беретини надви над австриеца Доминик Тийм със 7:6(3), 6:3 в последния кръг в група "Бьорн Борг ".

Тийм, който към този момент си беше обезпечил класиране за полуфиналите след успехите си над Роджър Федерер (Швейцария) и Новак Джокович (Сърбия), поспести сили и не се вложи оптимално. 23-годишният италианец, който пък позволи две загуби до момента, се възползва, с цел да завърши шампионата с триумф.

Беретини проби за 5:4 и сервираше за първия сет, само че Тийм върна брейка. В последвалия тайбрек поставеният под номер 8 италианец поведе с 4:0 точки и резервира преднината си. Във втората част Беретини осъществя единствен пробив за 4:2 и това се оказа задоволително.

Късният дуела довечера сред Федерер и Джокович, които имат по една победа до момента, ще дефинира втория полуфиналист от групата. Двубоят ще може да следите гейм за гейм при нас в GONG.bg.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР