Италианецът Фулвио Пеа, който стартира сезона като треньор на Хебър,

...
Италианецът Фулвио Пеа, който стартира сезона като треньор на Хебър,
Коментари Харесай

Бившият треньор на Хебър с назначение в Албанската футболна асоциация

Италианецът Фулвио Пеа, който започва сезона като треньор на Хебър, е почнал ново начинание в своята кариера. Преди няколко дни Пеа е станал механически шеф на Албанската футболна асоциация. Медиите на Апенините също оцениха като " екзотично " предизвикателство решението на някогашния ментор на Монца да се реалокира в Тирана.

Те напомнят, че преди този момент той работи в Китай и България. В Италия настояват, че той е имал диалози с няколко клуба от Серия С през последните месеци, само че в последна сметка нищо не се е получило и той е избрал още веднъж да работи отвън родината си.

Фулвио Пеа води Хебър в 10 кръга, в които тимът завоюва седем точки. В идващите 13 неговият асистент Владо Манчев изведе тима до 9 точки, което е даже по-лошо достижение и слага отбора в извънредно тежка обстановка в борбата за оцеляване.

Предвид регламента, съгласно който от този сезон два отбора ще изпаднат непосредствено, както и тежката стратегия до края на първата фаза, Хебър се обрисува като един от най-застрашените. Загубата в Благоевград в допълнение утежни ситуацията и няма да е изненада, в случай че управлението предприеме нова рокада в спортно-техническия щаб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР