Италианец се превърна в неочаквана сензация на TikTok, след като

...
Италианец се превърна в неочаквана сензация на TikTok, след като
Коментари Харесай

Италианец си татуира QR кода за ваксинация срещу COVID-19

Италианец се трансформира в непредвидена сензация на TikTok, откакто татуира на ръката си баркода на против.

22 -годишният Андреа Колонета сподели, че не е мислил доста преди да си направи последната татуировка, само че направил настоящ - и удобен - избор, откакто беседва с татуировчика Габриеле Пелероне.

Лявата ръка на Колонета в този момент носи матрица от черни квадратчета от QR кода на формалната му италианска зелена карта.

Той сподели, че е получил и двете дози ваксина против ковид.

Разрешението дава доказателство за статуса - че сте имунизиран, възстановил се от вируса или имате тест с негативен резултат през последните 48 часа.

В Италия това се изисква от 6 август при влизане в кина, музеи и спортни зали на закрито или да се храните на закрито в заведения за хранене.

Колонета от южния град Реджо Калабрия сподели пред вестник „ Кориере каузи Калабрия “: „ Това сигурно е нещо автентично, обичам да бъда друг “.
 Представяш имунизационен документ и тогава сядаш на кафе или обяд в РСМ Представяш имунизационен документ и тогава сядаш на кафе или обяд в РСМ
От понеделник гостите в заведенията за хранене на Северна Македония ще би трябвало да покажат имунизационен документ, с цел да могат да седнат на кафе...

Въпреки че той получи доста внимание в Instagram и TikTok, родителите му бяха комплицирани.

Но той сподели, че гениалното му мастило зависи от тях.

Той сподели: „ Със сигурност те ме насърчиха да бъда по -малко емоционален и да премислям по-добре нещата “.

Видео, оповестено в TikTok от Пелероне, демонстрира по какъв начин носещият маска Колонета влиза в „ Макдоналдс “ и подвига ръката си, с цел да направи фотография на татуировката си.

Вижда се по какъв начин охранител на входа сканира фотографията на Колонета, преди видеоклипът да завърши. И остава неразбираемо дали татиуровката на Колонета в последна сметка му е дала достъп до неговия Биг Мак или не.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР