Италианец, който системно тормозил и биел бившата си жена в

...
Италианец, който системно тормозил и биел бившата си жена в
Коментари Харесай

Удариха с 1 000 лева глоба италианеца, тормозил системно бившата си жена от Лом

Италианец, който редовно тормозил и биел някогашната си жена в Лом, бе санкциониран 1 000 лв., научи организация BulNews. Решението е на магистратите от районния съд в крайдунавския град, които признаха за отговорен 54-годишния принудител.
Припомняме, че предходната седмица районната прокуратура в Лом внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против Д.М. за систематичен тормоз над 41-годишната Д.Х. Обвиняемият е италиански жител и живее в Лом, а от 2004 година живеел на фамилни начала с жертвата си, с която има тринадесетгодишна щерка.
Заради систематичен тормоз и побой над дамата, на 22 октомври тази година на италианеца била връчена заповед за отбрана от домашно принуждение, с която се задължавал да се въздържа от нападателни прояви във връзка с Д.Х. Било му неразрешено да доближава жилището й, местоработата й и местата й за обществени контакти и отдих на по-малко от 20 метра.
Въпреки това, на 5 ноември, до момента в който дамата била на работа в магазин, Д.М. два пъти влизал в комерсиалния обект, както и стоял пред него. Жената му споделила „ да я остави на мира “, само че при тези нейни думи той я нападнал, дърпал я за косата, ръцете и се опитал да я бутне. Свидетели на протичащото се подали сигнал до районното ръководство на полицията в Лом. Пристигналите на място служители на реда задържали италианеца за период до 24 часа.
Седмица по-късно още веднъж бил получен сигнал за нарушена заповед за отбрана от домашно принуждение. Този път обвиненият посетил жилището на потърпевшата жена на ул. „ Славянска “ в града.
Заради експанзията над някогашната си жена Д.М. е освободен от наказателна отговорност и му е наложена санкция. Присъдата може да се апелира и стачкува пред окръжния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР