ИТ компанията Softline разширява бизнеса си в регионаМожем да подкрепим

...
ИТ компанията Softline разширява бизнеса си в регионаМожем да подкрепим
Коментари Харесай

Глобален партньор на Microsoft влиза на пазара у нас

ИТ компанията Softline уголемява бизнеса си в района

„ Можем да подкрепим български ISV да оферират своите решения на пазара в Русия “, показа Золтан Месарош, общоприет шеф на Softline за Източна Европа (източник: Softline)

Е дин от 10-те световни стратегически сътрудници на Microsoft стъпва на българския пазар. ИТ компанията Softline започва активността си в Източна Европа през предходната година, навлизайки на 6 нови пазара – Хърватия, Унгария, Румъния, Сърбия, Словения, а към този момент и в България.

Основният фокус на Softline в района ще бъдат облачните решения и сигурност, развиване на ИТ тактиката, ръководство на услуги – ИТ аутсорсинг и „ Deployment services “ (сървърна технология за мрежова апаратура на операционни системи Windows).

Softline България възнамерява да обърне особено внимание на нишовия SMB пазар, виждайки огромен капацитет в професионалното обслужване на междинния бизнес – с 50 до 250 чиновници.

„ Глобализацията и стремежът на клиентите към цифрова промяна ни дават опция да помогнем на локалните си сътрудници да доближат до интернационалните клиенти. Можем да подкрепим български ISV да оферират своите решения на пазара в Русия посредством нас “, показа Золтан Месарош, общоприет шеф на Softline за Източна Европа.

В международен мащаб Softline прави услуги по цифрова промяна за сътрудници и клиенти от Северна и Южна Америка, Югоизточна Азия, Русия и Източна Европа. Приходите на компанията за 2017 година надвишават 1,19 милиарда щатски $, със междинен растеж на продажбите в Softline Group от над 30% през последните 10 години.

Растежът на Softline продължи и през 2018 година, като приходите на компанията превишиха 1,27 милиарда щатски $. ИТ компанията е на пазара от 25 години, като оперира в 50 страни, с офиси в 95 града. Softline разполага с 5000 експерти и обслужва над 60 хиляди SMB клиенти и корпорации.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР