ИТ компанията сключи тригодишен договор с DS TecheetahКато един от

...
ИТ компанията сключи тригодишен договор с DS TecheetahКато един от
Коментари Харесай

Acronis ще подсигурява данните на екип от Формула E

ИТ компанията подписа тригодишен контракт с DS Techeetah

Като един от водещите екипи в шампионата ABB FIA Formula E, DS Techeetah схваща значимостта на технологиите за архивиране и възобновяване (източник: DS Techeetah)

DS Techeetah, един от водещите екипи на шампионата ABB FIA Formula E, разгласи нов стратегически съюз с компанията за киберзащита и хибридно облачно предпазване Acronis. Тригодишното партньорство стартира с слагане на логото на Acronis на DS E-TENSE FE19 кола от E-Prix в Хонг Конг на 10 март т.г.

Acronis ще обезпечи решения за архивиране, предпазване и възобновяване при положение на злополучие, защитавайки скъпи данни на DS Techeetah. Партньорството с ИТ компанията ще помогне на екипа да адресира петте вектора на киберзащита – сигурност, досегаемост, дискретност, достоверност и сигурност (SAPAS).

Като един от водещите екипи в шампионата ABB FIA Formula E, DS Techeetah схваща значимостта на технологиите за архивиране и възобновяване – изключително при непрестанно възходящите киберзаплахи и условията на екипа за по-лесен и сигурен достъп на данните при пътешестване по света.
още по тематиката
„ Това партньорство ще задейства новите механизми за разбор на данни и предсказващи качества в среда на високо напрежение на Формула Е ”, разясниха от DS Techeetah.

Acronis, от своя страна, акцентира, че нейните технологии пасват на високоскоростната среда в тимовете по моторни спортове. Компанията с централен офис в Швейцария пази данните на повече от 5 милиона консуматори и 500 000 бизнеса по света.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР