ИТ индустрията непрекъснато се развива, което всъщност я прави една

...
ИТ индустрията непрекъснато се развива, което всъщност я прави една
Коментари Харесай

Какво е нужно за успешна ИТ кариера?

ИТ промишлеността непрестанно се развива, което в действителност я прави една от най-атрактивните и мечтани сфери за работа. Това е бранш, в който можете да изградите дълга и просперираща кариера, само че е значимо да изберете компания, в която образованието и развиването на чиновниците са приоритет.

Технологичните компании със " сини чипове " непрестанно актуализират и усъвършенстват своите софтуерни артикули, което значи, че хората, които поддържат тези артикули, също би трябвало регулярно да надграждат своите умения.

В тази публикация ще ви представим един сполучлив модел за образование и развиване, одобрен в интернационалната компания за техническа поддръжка и създаване на софтуерни решения - Tek Experts. Един от главните им цели е да влагат в растежа на своите служители- без значение дали те в този момент започват своята кариера, или към този момент са водачи на екипи.

" В Tek Experts се гордеем със страхотните благоприятни условия, които предлагаме за напредък като персона и като експерт ", споделя Христина Христова, управител образование и развиване в Tek Experts България. " Ако имате някои ИТ умения в композиция с готовност да учите нови неща, ние ще ви дадем техническата експертиза и ще ви помогнем да изградите по този начин наречените " меки умения ", от които се нуждаете, с цел да постигнете триумф в кариерата си. "

Нека разгледаме по-подробно опциите за образование, които можете да очаквате, в случай че се присъедините към компания като Tek Experts.

Първите дни в IT компания

Обикновено вашето образование ще стартира с стратегия за насочване на нови чиновници, от която ще научите повече за компанията, полезностите и общите процеси. В Tek Experts тя включва и характерни умения, които ще ви оказват помощ, както при обслужване на клиенти, по този начин и при работа в екип. Компанията има особено създадена платформа за кариерно развиване, която дава опция на чиновниците да си слагат цели, да тестват своите ИТ умения и да открият от какво образование имат потребност, с цел да преминат на последващо равнище на експертиза.

Технически образования

След първите ориентировъчни дни ще започнете техническото си образование, което в тази ситуация на Tek Experts продължава към четири седмици. То се води от инженери, които са експерти в дадена технология или от механически ръководители.

Компанията непрекъснато предлага нови благоприятни условия. Интересен факт е, че тази година Tek Experts за първи път показа световна стратегия, която даде опция на чиновниците да избират сред четири модула: Основи на Azure, Основи на Microsoft 365, Основи на Dynamics 365 и Основи на Power Platform. Тази самодейност оказва помощ на хората, които имат интерес в съответните области, да стартират да учат структурирано и да се приготвят за узаконяване. Курсовете, които се организират онлайн, включват както теоретично образование, по този начин и практическа работа. Програмата е наречена Summer Fundamentals и е отворена за всички чиновници.

" Бяхме възхитени от ентусиазма на първата си група студенти, в офиса в България те са над 330. С неспокойствие чакаме да забележим резултатите им ", споделя Христина.

Сертификати

Без документи е невероятно да растеш в ИТ бранша. Обикновено компаниите имат за цел да развият най-хубавите си гении. В Тek Experts хората, които са отбелязали една година в екипа и имат положителни резултати, могат да аплайват за спонсориране на интернационално приети квалификации. В взаимозависимост от ролята и плана може да изберете да се сертифицирате в Linux, Dynamics, Azure или Cisco. Успешното прекосяване на няколко равнища дава опция и за придобиване на документ за обучител, което ви уголемява вариантите за развиване и реализация в разнообразни направления.

Обучение на мениджъри

След като сте постигнали по-старши статус в една компания, нормално преминавате стратегия за развиване на вашите лидерски умения.

В Tek Experts такива стратегии са Level up и Trailblazers. Първата е създадена за подготовка на нови мениджъри, включва композиция от на практика задания, онлайн сесии и независимо образование. Втората надгражда уменията на одобрените мениджъри на екипи, оказва помощ им да са по-ефективни, безапелационни и мотивиращи. Чрез тези начинания, които нормално не престават няколко месеца, компанията си подсигурява постоянен набор от мощни водачи за целия си бизнес.

" Средата, в която работим, е динамична и нашите клиенти се нуждаят от непрекъснато рационализиране на услуги и процеси, тъй че и чиновниците ни би трябвало да са подготвени непрестанно да развиват своите познания и умения ", споделя Христина.

" Искаме да разтеглим екипа си с хора, които са стимулирани да учат и нетърпеливи да създадат идната стъпка в кариерата си. Амбицията, отвореността към нови хрумвания и желанието да учим са по-важни за нас от многогодишния механически опит. В компанията чиновниците напредват бързо, тъй като по едно и също време натрупат процедура и знания, спестявайки както време, по този начин и средства за официално обучение. "

Ако смятате, че имате нужната мотивация да се развивате в ИТ бранша и желаете да се присъедините към Tek Experts, посетете кариерната им страница, с цел да научите повече за тях и отворените им позиции.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР