Исус е Царят – това е новият албум на американския

...
Исус е Царят – това е новият албум на американския
Коментари Харесай

Кание Уест минава на евангелска музика?

Исус е Царят ” – това е новият албум на американския рапър Кание Уест. Малцина определени са чували албума (който излиза от през днешния ден на пазара) на частни събития, в които записът е бил изцяло стеснен.
 
Американският рапър и музикална икона Кание Уест твърди, че от този миг нататък той ще прави единствено „ Gospel music “, оповестява Контактмюзик.
 
Андрю Барбър, притежателят на музикалната медийна компания Fake Shore Drive , оповестява, че Кание е декларирал, че „ Само евангелието оттук насетне “, до момента в който участвал на частно празненство за показване на албума преди излизането му.
 
Съобщава се, че Уест направил това известие в събота, по време на слушане в Чикаго за новото заглавие на албума " Jesus is King: A Kanye West Experience ".
 
Съпругата на Кание Ким Кардашян пусна в Туитър листата с песни в събота, доста от които наподобява имат религиозни тематики в заглавията.-->
 
Кардашиян сподели пред " The View " по-рано този месец, че новият албум носи въздействието на християнството върху Уест.
 
Кание стартира това, с цел да се излекува в действителност и това беше в действителност персонално нещо ”, сподели Кардашиян.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР