Историята за сваления в афганистанската провинция Газни самолет Bombardier E-11A

...
Историята за сваления в афганистанската провинция Газни самолет Bombardier E-11A
Коментари Харесай

Тежък отговор на Иран: Ликвидиран е знаменитият агент на ЦРУ аятолах Майк

Историята за сваления в афганистанската провинция Газни аероплан Bombardier E-11A получи свежо продължение. Иранската организация Mehr удостовери, базирайки се на източник от съветското разузнаване, че на борда на сваления аероплан са се намирали високопоставени офицери от Централно разузнавателно управление на САЩ (минимум трима). Сред починалите е и Майкъл Д " Андреа, прочут с прякорите " аятолах Майк " и " черният принц ".

За личността на 61-годишния американец от италиански генезис е известно, че е роден в щата Вирджиния и приема суниитския ислям поради женитбата си с мюсюлманката Фариде Куримджи. Д " Андреа работи под дипломатическо прикритие в Египет, Ирак, Танзания и т. н. От 2006 година до 2015 година оглавява контратерористичния отдел на Централно разузнавателно управление на САЩ, който в действителност извършва функционалностите на терористична група.

" Аятолах Майк ", дружно с сътрудници на Мосад, провежда убийството на началника на специфичната работа на ливанската шиитска партия " Хизбула " Имад Мугния (взривен в покрайнините на Дамаск на 12.02.2008 година след визитата му на тържествено мероприятие в иранското посолство в чест на 29-годишнината от революцията).

 Пентагонът удостовери, че US боен аероплан се е разрушил в Афганистан Виж още Пентагонът удостовери, че US боен аероплан се е разрушил в Афганистан
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР