Историята за срещата на 8-годишно момче с пулсиращи НЛО …През

...
Историята за срещата на 8-годишно момче с пулсиращи НЛО …През
Коментари Харесай

Историята за срещата на 8-годишно момче с пулсиращи НЛО

Историята за срещата на 8-годишно момче с пулсиращи НЛО …През 1922 година, 8-годишно шведско момче взема решение да си поиграе със съученик след учебно заведение, а след това да се прибере вкъщи около торфено тресавище и гора То става свидетел на доста необичайно събитие, за което взема решение да опише на кореспонденти десетки години по-късно.Извън Швеция тази история не е изключително известна, само че съвсем всички, които се занимават с уфология са я чували.8-годишното момче Остен Енгстрьом живеело с родителите си в дребното село Орста, югозападно от шведския град Колсва (Kolsva).През 1922 година, бил елементарен пролетен ден и защото към този момент било много топло, а снегът съвсем се бил стопил, след учебно заведение Остен, дружно със своя съученик Холгер, решили да поиграят в двора, покрай къщата на Холгер. След играта, Остен тръгнал към дома си.
Трябвало да измине пешком към 3 км до дома си. Това е селски регион, където полетата се пресичат с гората. Остен не желал да се прибира незабавно и решил да се разноски в най-близката гора. Той минавал около торфено тресавище, когато се случило нещо, което вечно ще остане мистерия за него.

 1 600x399 - Историята за срещата на 8-годишно момче с пулсиращи НЛО
Изведнъж, от гората почнали да излизат бягайки разнообразни животни – елени, зайци, катерици, язовци….. Те бягали по този начин, като че ли някой ги преследвал. Насочили се към торфеното тресавище, когато ненадейно небето мощно потъмняло и се появила странна светлина.Остен си спомня: “Погледнах нагоре и видях три сиви обекта да се носят тихо над мен. Те бяха толкоз покрай мен, че елементарно можех да хвърля камък по тях. Пулсираха, като че ли дишаха, имаха две тъмни линии върху тях. Погледнах към гората и видях още два обекта,които се носеха над дърветата. Те бяха по-големи и по-тъмни от тези, които бяха над мен. ”

 Рисунка на Остен
Рисунка на ОстенОстен нямал време да види нищо друго, защото изгубил схващане. Когато се събудил, той лежал на пътя край гората, към този момент било мрачно и доста по-студено. Момчето усетило, че трепери от мраз.Четете още: Случаят на Кели Кахил и срещата с НЛО (видео)Остен се чувствал необичайно, бил доста изтощен. Било му доста мъчно да се прибере у дома, а по пътя видял, че часовникът му демонстрира 19:30 ч., т.е. минали са към 4 часа, откогато видял летящите обекти.Когато се прибрал, разказал на разтревожените си близки,които го търсили от няколко часа, за какво е просрочен и какво му се е случило. Никой не му повярвал.В 15:30 ч., по-големият брат на Остен – Густав, отишъл с колело до учебното заведение, където му споделили, че детето е отишло на разходка до дома на Холгер. В дома на Холгер му съобщили, че Остен си е тръгнал. Тогава, Густав подкарал по пътя, по който нормално вървели всички, в това число минал около торфеното тресавище и гората, само че там не видял нищо необичайно.Като се има поради, че към момента било ярко, нямало късмет Густав по някакъв метод да не забележи Остен, легнал на пътя.,където се разсънва по късно.Какво се е случило с момчето? Къде е било през тези часове?Днес би се приело, че детето е отвлечено от извънземни, само че в тези години никой не повярвал на Остен. Той е считан за измамник, който просто си е играл някъде в гората и не е забелязал, че е станало прекомерно късно. За да се оправдае и избегне чакащият го пердах,измисля тази неистина.

 Остен през 90-те години на предишния век
Остен през 90-те години на предишния векГодини по-късно, през 90-те години на предишния век, когато тематиката за НЛО и извънземните се появява постоянно във вестниците, възрастният Остен Енгстрьом взема решение да опише историята си пред публицисти.Статия за нея е оповестена на 15 юни 1996 година в шведския вестник “Expressen ”.Част от изявлението на Остен: “Къде бях в тези часове? Предполагам, че това са към четири часа и половина. Прибрах се вечерта. Почти бях разрушен, тъй като мислеха, че неистина. Изпратиха ме в леглото и тогава се почувствах толкоз зле, че останах в леглото 4 дни. Може би се простудих, до момента в който лежах на студения път.Изглеждаше, че и трите обекта пулсират по едно и също време. Точно както органите на октопод. Те всмукват водата и се движат, като я издухват. Изглежда, че обектите са употребявали същата техника. Те се движеха доста елегантно, сменяха посоката и като че ли направляваха тази пулсация …А къде бях през цялото това време? Защо Густав,който е претърсвал мястото,където съм лежал не ме е видял? Много пъти съм мислил за това. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР