Историята за Чарлз, Даяна и Камила има много страни. Този

...
Историята за Чарлз, Даяна и Камила има много страни. Този
Коментари Харесай

Камила Паркър със скандална биография: Моята афера с Чарлз, която разтърси монахрията!

Историята за Чарлз, Даяна и Камила има доста страни. Този път е ред на персоналната история на Камила Паркър Боулс. Ексклузивна биография разкрива елементи за пръв път от десетилетия за нейния непосилен брак с принца на Уелс, написа Daily Mail. Книгата е написана от английската писателка Пени Джунор, която е имала рядката опция да приказва със фамилията и околните на Камила Паркър.



Чарлз се е молил на Камила да анулира сватбата с първия си брачен партньор, като и двамата плакали доста вечерта преди сватбата му с Даяна.



Една вечер, на празненство, Пени седнала до Андрю Паркър Боулс и му се усмихнала. " Аз съм доста засегната, Андрю ", споделила тя. " Аз съм единствената другарка на Камила, която не си прекарал. Какво не ми е наред? "



Всеки доближен до семейство Паркър е бил наясно по отношение на непрестанните изневери на брачна половинка на Камила. Никога не е изглеждало, че тя го упреква за която и да е било от забежките му. Никога не е имало специфична атмосфера в дома на двойката, никакви мнения и хапливи намеци. Аферите на Андрю са били просто нещо, с което Камила е живяла и в никакъв случай не е говорила.



Само най-близките й са знаели какъв брой е леден Андрю и какъв брой надълбоко ранена е била тя. Камила го обичала, само че тя не се е чувствала обичана. Причината не е била, че брачният партньор й мразел сериозното обвързване на брака. Той не й е бил правилен даже когато са били просто гаджета.


Камила постоянно си е падала по известни момчета и по този начин един ден, на нейно празненство, очите им се срещнали. Това се е случило през март 1965 година, когато тя прави първото си дебютантско празненство покрай Хароудс в Кингсбридж. Тогава тя е била на 17 години, а Андрю на 25.



През 1977 се срещнали още веднъж на танцова веселба в Шотландия, където Андрю отишъл и непосредствено поканил Камила на танц. Тогава тя се влюбила и прекарвала доста време в къщата на родителите му в Бъркшир като негово гадже. Той не можел да се сдържа още тогава и наранил нееднократно Камила, като съумял да се добере и до няколко нейни приятелки.



Тя е била привлечена от поддържаното му атлетично тяло и обстоятелството, че е имал благородна кръв и връзки с кралски особи. Баща му е бил непосредствен до кралската майка, а когато Андрю е бил едвам на 13, е участвал на коронацията й.



Странното е, че Камила е мощна и самостоятелна жена, само че в никакъв случай не е намирала изневерите на Андрю за подобен проблем. Тя е била твърдо решена, че ще се омъжи за него.



Пет години по-късно, предложение за брак към момента не е имало. Тогава една другарка на Камила е решила, че наложително би трябвало да я запознае с младия принц на Уелс.



Лучия Санта Круз е познавала Чарлз три години преди той да приключи лицей. Тогава тя е работила като помощник на Лорд Бътлър - шефът на колежа.



Бътлър я срещнал с Чарлз и по този начин почнало едно дълго и мощно другарство, което в никакъв случай не прераснало в освен това. Чарлз даже станал кръстник на първородното й дете.



През 1971 години родителите на Лучия отпътували за родната си страна Чили и тя заживяла на партера на двуетажна къща. На вторият етаж се нанесли Камила и Вирджиния Карингтън, чиито татко е бил политик от партията на консерваторите. Така двете се срещнали.


Запознанството с принца не било мъчно уговорено. Една вечер през 1971 година, когато Лучия и Чарлз са си създали към този момент среща, тя го помолила да пристигна рано. Тя показала Камила като " просто едно момиче, което е било извънредно симпатично, топло и натурално ". Чарлз се прибирал от Япония и бил приготвил подарък за Лучия, само че щом схванал, че Камила също ще бъде там, взел и един за нея.


В довечера, на първият етаж в къщата на Лучия, се е случило адското привличане сред Камила и принца. Той харесал обстоятелството, че тя се усмихва с очи толкоз, колкото и с устните си, и се смеела на глупавите неща, които той правел.



Те се виждали известно време, само че Чарлз бил прекомерно ангажиран поради военните задачи и образования, които трябвало да извършва.



Камила не била подобаваща за него - без аристократична кръв и не е била девствена, което е било наложително изискване.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР