Историята на трагично загиналата на 31 август 1997 година в

...
Историята на трагично загиналата на 31 август 1997 година в
Коментари Харесай

Разкриха била ли е срамежлива принцеса Даяна СНИМКИ

Историята на трагично починалата на 31 август 1997 година в Париж принцеса Даяна продължава да вълнува целия свят. Всички желаят да знаят какво се крие зад всеки дребен подробност от визията, облеклото и маниерите й.

Сега падна поредна тайнственост, обвързвана с Лейди Ди.

Още през далечната 1981 година, когато тя се явява на английската кралска сцена, прави усещане, че Диана постоянно върви с наведена надолу глава, а погледът й е все ориентиран към земята.

Мнозина предполагали, че това е по този начин тъй като принцесата е била срамежлива.

Причината обаче въобще не е такава. А истината е изречена от самата принцеса Даяна пред Андрю Мортън, който е написал книгата „ Диана: Истинската й история ”.

„ Отне ми шест години, с цел да се преборя със себе си. Толкова време ми бе нужно, с цел да се усещам удобно в кожата си. Когато станах част от английското кралско семейство ходех с наведена глава. След години открих, че това е изглеждало неуместно. Не се смущавах, а просто бях ужасена от дребния ми разум. Не съм била ядосана, а това просто бе част от мен. Бях извънредно изплашен от вниманието, което получих изведнъж ”, признава Даяна.

По думите й преходът й в принцеса й пристигнал „ прекалено много ”.

„ В една минута от живота ми бях никоя, а в идната принцеса на Уелс, майка на бъдещия английски крал, медийна звезда, член на това кралското семейство. Всичко това за мен бе потрес ”, споделила Лейди Ди пред Андрю Мортън.

Миналата година един от секретарите на пресата – Дики Арбитър, разкри друга причина за какво Даяна постоянно ходила с наведена глава.

„ За пръв път я срещнах към три-четири дни преди сватбата й с принц Чарлз. Тя бе преди малко навършила 20 години. Хората я обичаха поради този неин чудноват табиет да върви с наведена глава и да гледа срамежливо към земята когато приказва с тях. Мислеха, че е срамежливо момиче от народа. Но нямаше нищо срамежливо в това й деяние. Тя беше осъзнала, че е доста по-висока от брачна половинка й и множеството хора. Затова държеше главата си наведена, с цел да не стърчи над него. А когато говореше с елементарните хора го правеше, с цел да не си помислят те, че тя е високомерна и ги гледа „ от високо ” – не искаше да ги кара да се усещат неловко от нея ”, разкрива Дики Арбитър.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР