Историята на Стив Хайдс е доста любопитна - бил е

...
Историята на Стив Хайдс е доста любопитна - бил е
Коментари Харесай

Подхвърлено дете откри родителите си след 33 години

Историята на Стив Хайдс е много любопитна - бил е зарязан на южния терминал на лондонското летище "Гетуик " още като новородено бебе, когато е бил единствено на 10 дни. Увит в одеяло и пренебрегнат в женската тоалетна - по този начин стартира животът на Стив, написа lupa.bg

Вече като младеж, той прави опити в продължение на 15 години, с цел да открие родителите си.

Помогнали са му генеалозите, които посредством ДНК-тестове са открили, че майка му е умряла, само че татко му е към момента жив.

<

"Най-сетне положителни вести - след 15 години търсене открих щастието! С доста упорита работа от страна на Чече Мур и Хелен Райдинг успяхме да проследим родословието ми. За страдание майка ми е умряла, само че към момента не мога да схвана от какво. Открих татко ми, както и братята и сестрите от двете страни, които не са били наясно с моето битие ", показа разчувствуван Хайдс.

В продължение на тези изморителни и дълги 15 години Стив е ходил по разнообразни редакции на вестници, ровил се е в изданията, ходил е в малките екрани, с цел да успее да открие нещо за родителите си и да ги откри.

"Както можете да си визиите, това е много сензитивен въпрос за всички към мен. Благодаря на всички за напъните - за работата и поддръжката. Всичко това е в действителност необикновено. Все повече хора си вършат ДНК разбори, а моята история и осведомеността бих желал да предотврати изоставянето на други бебета ", добави Стив Хайдс.

Историята на Хайдс била погълната незабавно от пресата, а заглавието било "Gary Gatwick " - поради фотография с мечето и надписа на гърдите му на летището в Съсекс на 10 април 1986 година. Тогава го е разкрил продавач от безмитния магазин, а чиновниците му лепнали етикета амулет на летището.



33-годишният Стив не таи неприятни усеща към родителите си и е желал да наблюдава родословното си дърво, да откри своето семейство и да съобщи значимите неща на своите две деца.

След като е бил зарязан, Хайдс е открит и настанен в дом, а по-късно е осиновен от семейство, в което е израснал с три сестри.

За негово страдание е разкрил, че полицията е унищожила всички документи и досиета по неговия случай, в това число и телефонен диалог на служители на реда с младата жена, твърдяла, че е негова майка.

Жената от Хунслоу, западен Лондон, споделила, че името на детето е Майкъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР