Историята на Петър Драганов е отражение на настоящето. Хлапето от

...
Историята на Петър Драганов е отражение на настоящето. Хлапето от
Коментари Харесай

Петър Драганов: От пълничък геймър до шампион по бокс

Историята на Петър Драганов е отражение на сегашното. Хлапето от Созопол е зарибен по компютърните игри и нездравословната храна, само че с помощта на бокса намира своето предопределение в живота. Днес 5-кратният първенец на България прави своя професионален дебют на шоуто Max Fight 48 в София. Той ще се бие с опитния Радослав Митев в 4-рундов мач. „ - Като по-малък бях много по-пълничък.

Типичното дете, каквито са множеството сега. Доста бях зарибен на компютрите. Играех една игра. Исках единствено да похапвам. Изобщо не ми се тренираше. По през целия ден се застоявах пред компютъра – описа в изявление за youtube канала Спортната Джунгла Петър Драганов. – Но в този момент желая да покажа на всички, че с религия нещата могат да се случат. Ще потвърдя на всички по какъв начин някой ден ще стана международен първенец. “

Как Пепи Драганов е избягал от пристрастяването към компютърните игри, по какъв начин е натрил носовете на песимистите, които са го съветвали да се откаже и по какъв начин е извадил кръста от морето на Богоявление през тази година, вижте в изявлението за YouTube канала Спортната джунгла.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР