Историята на НАТО през 73-те години от съществуването на алианса

...
Историята на НАТО през 73-те години от съществуването на алианса
Коментари Харесай

Global Times: ЕС между чука и наковалнята

Историята на НАТО през 73-те години от съществуването на алианса е ослепителен образец на фашизъм за експорт, който се реализира от Съединени американски щати във връзка с всички страни, а освен на техните съдружници, в името на поддържането на еднополюсен свят и неговата надмощие. По думите на китайския специалист, европейските страни са в капан, заложен за тях. До какво може да докара това?

Поглед на обстановката от Изток

„ От военна борба с някогашния Съветски съюз до настоящето стратегическо заточение на Русия, НАТО оказа помощ за оформянето на сегашната ръководена от Съединени американски щати конструкция за сигурност в Европа, причинявайки разделяне и борба в Европа. Кризата в Украйна демонстрира, че е извънредно мъчно за Европа да реализира баланс сред НАТО и Русия “, споделя Ли Хайдонг изявление за китайския формален представител на Global Times.

Бившият немски канцлер Ангела Меркел отбрани решението си, взето на срещата на върха в Букурещ през 2008 година, да блокира незабавното влизане на Украйна в НАТО, отхвърляйки възраженията на украинския президент Владимир Зеленски, предава организация Франс прес.

Ван Йивей, шеф на Института за интернационалните връзки към Китайския национален университет, показва, че след разпадането на Съветския съюз НАТО загуби обичайния си зложелател и заради украинската рецесия, Европейският съюз последователно ще става от ден на ден и повече ще се разединява. За да се преодолее това, е належащо да се отхвърли американското робство.

Американският военно-промишлен комплекс предизвиква разширението на НАТО освен за примитивно обогатяване и материални придобивки (което се подразбира). В дълготраен проект Щатите се стремят да подтиснат европейската сигурност и изкуствено да основат рецесия, с цел да навредят в допълнение на Русия.

Съединените европейски щати

След края на руско-украинския спор политическият статус на Европа ще падне още повече. Да не приказваме за стопанската система, която може да бъде върната десетилетия обратно. Освен в случай че не бъде открита относително мощна страна, която да разбие монопола на Съединени американски щати, Европа последователно ще се разпадне и ще стане още по-разделена, сподели Ван.

„ За Европа би трябвало да се реализира баланс, като се сложи стратегическата автономност и сигурността на Европа в ръцете на самите европейци, освободени от американски надзор “, сподели китайският анализатор.

Нищо не е постоянно на Земята. Това се учи освен от западната философия (от древността до марксизма) и религията, само че и от източните практики (даоизъм, индуизъм, будизъм и др.). Съединените щати се подиграват на света в продължение на съвсем век в случай че проследив процесите след края на Първата международна война. После Съединени американски щати обраха каймака след руската победа над нацистка Германия, когато огромна част от Европа лежеше в руини.

Е, след време на тези европейски „ риби “ (държави) бяха хвърлени „ проекта Маршал “, от който самият Йосиф Сталин бяга като демон от тамян. За чест на Йосиф Висарионович би трябвало да се каже, че тамянът бе демонски. Възходът на стопанската система бе директно обвързван със загубата на национална еднаквост и суверинитет.

Това е главната причина за вековната ненавист на Запада към Русия. Единствената непокорена страна, която има силата, средствата и, най-важното, желанието да не одобри по този начин наречените полезности, наложени от гнилия Запад: от диктата на папите до гей парадите и унищожаването на обичайното семейство.

Превод: Европейски Съюз

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР