Историята на Моник като моден инфлуенсър започва покрай работата й

...
Историята на Моник като моден инфлуенсър започва покрай работата й
Коментари Харесай

Моден инфлуенсър от истинските: Стилът на Моник

 Моден инфлуенсър от същинските: Стилът на Моник

Историята на Моник като фешън инфлуенсър стартира около работата й за Topshop. По времето, когато основават инстаграм, тя работи като personal shopper. “Когато инстаграм стана действителност, открих, че ми доставя огромно наслаждение да фотографирам аутфита си за деня. Освен това, включвах доста продукти от Topshop и се оказа, че е огромно облекчение за клиентите да виждат през телефона си какво предлагаме, вместо непрекъснато да би трябвало да се разхождат до магазина ”, споделя Моник.

Мисия мъдро извършване на покупки: 15 неща, които си заслужават инвестицията

 Моден инфлуенсър от същинските: Стилът на Моник

Ако би трябвало, спестявайте за нещо шест месеца, година, три години… След това си купете страхотната дизайнерска чанта, за която мечтаете и която ще носите цялостен живот.

Как знам, че нещо е добра инвестиция? Просто имам нюх за тези неща. Когато видя нещо, съм наясно дали се вписва в стила ми и дали ще го нося дълго време.

 Моден инфлуенсър от същинските: Стилът на Моник

Понякога минавам през разнообразни етапи в стила си, само че основата е minimal. Перфектният чифт дънки, качествена семпла тениска, хубави обувки, хубава и изчистена чанта. Обичам трендовете – сега, да вземем за пример, карето е на върха. Така че имам и своите уау-неща. Дрехи, с които просто се приписвам на настроението си и се развличам.

Къде пазари Моник?

Обичам да пазаря сама. Ако съм с другарка, пазаря за нея и се концентрирам върху това. Но когато предпочитам нещо за себе си, не обичам да се разпръсквам. Има пет-шест уеб страницата, които всяка заран проверявам, с цел да видя какво ново има.

Сред тези, които постоянно ревизирам са: Net-A-Porter, MatchesFashion.com, Mango и Topshop.

 Моден инфлуенсър от същинските: Стилът на Моник

Ако през целия ден не мога да спра да мисля за дадена дреха, значи си коства да я купя. Поръчвам доста онлайн. Куриерите дори към този момент ме познават персонално и в случай че не съм си у дома, ми звънят. Случвало се е да се отбият в бара, с цел да ми оставят поръчката!

Още от стила на Моник избрахме за вас в галерията.

Още мода от MissBloom:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР