Историята на Миго от селото с човекоподобни снежни човеци, в

...
Историята на Миго от селото с човекоподобни снежни човеци, в
Коментари Харесай

Малката стъпка измести Джони Инглиш 3

Историята на Миго от селото с човекоподобни снежни индивиди, в което са уверени, че може би с изключение на тях на света има и хора, разказана в анимацията "Малката стъпка " е най-гледаният филм у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Приключението отвън йeти-обществото, в което Миго среща търсещият популярност публицист Пърси, е гледана от 17 567 фенове и има 163 677 лв. доходи за първите три дни у нас.

Втора позиция измежду най-гледаните филми заема третият подред филм с сътрудника на МИ-7 - "Джони Инглиш избухва още веднъж ". Новата поредност от неумели и в същото време смели ходове на героя на Роуън Аткинсън е гледана от към този момент 35 938 фенове и има 327 596 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

Трето място е за втората премиера от предишния уикенд - комедията "Вечерно учебно заведение ". Филмът, в който Кевин Харт играе ролята на Теди, чиято задача е да се дипломира на 30 години, само че в гимназията, в която шеф е унизен от него съученик, е гледан от 4 068 фенове и има 39 280 фенове за първите три дни у нас.

На четвърто място е екшънът "Хищникът ", продължаващ историята разказана в първия филм отпреди 31 години. Случващото се в южна Джорджия с идващите от космоса същества, които желаят да унищожат човечеството е гледано от 29 611 фенове и има 325 286 лв. доходи за трите седмици у нас.

Пета позиция в топ 10 е за хоръра "Монахинята ". Разказът за двама представители на Ватикана, които би трябвало да обследват събитията в католически манастир в Трансилвания, е към този момент месец на екраните и за това време е гледан от 61 429 фенове и има 532 716 лв. доходи.

На шесто място е екшънът "Peppermint: Ангел на възмездието ". Филмът с Дженифър Гарнър в ролята на Райли Норт - изгубила мъжа и детето си и търсеща възмездие посредством убийството на нарушители, корумпирани съдии и служители на реда, е гледан от 8 965 фенове и има 79 757 лв. доходи за десетте дни у нас.

Седма позиция заема трилърът "Лесна услуга " по книгата на Дарси Бел. Историята на влогъра Стефани, която се сприятелява с изчезналата по-късно Емили и стартира да я търси със брачна половинка й Шон, е гледана от 15 245 фенове и има 136 537 лв. доходи за трите седмици у нас.

Осма позиция заема китайската анимация "Патешка история ". Приключенията на гъсока Пенг, който би трябвало да стигне до зимното леговище без хвърчене, само че се среща с патетата Чао и Чи, са гледани от 14 618 фенове и имат 117 550 лв. доходи за трите седмици у нас.

Девето място е за друга анимация - "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна почивка ". Пътуването на познатите от първите два кино лентата герои из Атлантическия океан е към този момент три месеца на екраните у нас и за това време е гледан от 163 942 фенове и има 1 448 533 лв. доходи.

На десето място е екшънът "Алфа ". Триизмерното премеждие на младия пещерняк, попаднал в пустошта, който дружно с питомен вълк търси пътя към дома, е гледана от към този момент 37 715 фенове и има 397 060 лв. доходи за месец и половина на екраните у нас.

Извън първите 10 са две от министър председателите от предишния петък. Българският "3/4 ", с награди от София филм фест и "Златна роза " е гледан от 108 фенове и има 761 лв. доходи за първите три дни на екраните. Комедията "Произведено в Италия " е гледана от 73 фенове и има 484 лв. доходи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР