Историята на Майкъл Джексън ще бъде пренесена на голям екран

...
Историята на Майкъл Джексън ще бъде пренесена на голям екран
Коментари Харесай

Звучи като него, танцува като него: Ето кой ще изиграе Майкъл Джексън в нов биографичен филм

И сторията на Майкъл Джексън ще бъде пренесена на огромен екран през идната година. 

Lionsgate разгласи, че идният биографичен филм за Майкъл ще излезе по кината на 18 април 2025 година Студиото ще пусне кино лентата на вътрешния пазар, а Universal ще го пусне на интернационалния пазар. Продукцията на кино лентата ще стартира на 22 януари, оповестява Variety. 

" Филмът ще сервира на феновете вълнуващ портрет на брилянтния, само че комплициран човек, който се трансформира в Краля на попа ", гласи формалното известие за филма.

" Филмът показва неговите триумфи и нещастия в героичен, кинематографичен мащаб - от човешката му страна и персоналните му битки до безспорния му креативен гений, илюстриран от най-емблематичните му осъществявания. Както в никакъв случай до момента, публиката ще се запознае от вътрешната страна с един от най-влиятелните и реформаторски актьори, които светът в миналото е познавал. "

Антоан Фукуа от " Тренировъчен ден " ще бъде режисьор на идната продукция, а племенникът на Джексън, Джафар Джексън, ще извърши основната роля на изпълнителя на " Трилър ". Джафар е наследник на по-големия брат на Майкъл - Джърмейн Джаксън.

Сценарият е написан от Джон Логан от " Гладиатор ". 

" Невероятно е какъв брой доста Джафар наподобява на Майкъл ", споделя Фукуа пред Entertainment Weekly.

" Звучи като него, танцува като него, пее. Наистина е необичайно. Греъм Кинг, който е приказен продуцент, го откри и ми го показа, а аз бях изумен " , добавя той.  

Греъм Кинг ще продуцира дружно с Джон Бранка и Джон Макклейн, съизпълнители на наследството на Джаксън. Биографичният филм би трябвало да обхване всички аспекти от живота на артиста. Засега не е известно дали във кино лентата ще бъдат прегледани несъгласията за Джексън. 

В края на живота му и след гибелта му против Джексън бяха повдигнати обвинявания за полово принуждение над деца. Той умря през 2009 година на 50-годишна възраст.  

Michael Jackson who has been long rumored for a comeback this Christmas, will have a mega movie released in 2025 starring his nephew Jaafar Jackson. The movie will reportedly be the biggest biopic in history and it's claimed somewhere in the movie MJ will say " hee hee "
— TheBreadBatch (@TheBreadBatch)
През 2003 година той е задържан по обвиняване в посягане против деца, макар че през 2005 година е оневинен по тези обвинявания. След гибелта си през 2013 година Той е упрекнат в полово принуждение от две лица. Документалният филм на HBO от 2019 година Leaving Neverland споделя за обвиняванията. 

На 1 февруари 2022 година на Бродуей се състоя премиерата на мюзикъла " MJ: The Musical ", който разказва креативния развой на артиста, като се концентрира върху подготовката му за международното му турне Dangerous World Tour през 1992 година Сценарист на спектакъла е Лин Нотадж, а режисьор и хореограф е носителят на премията " Тони " Кристофър Уилдън.  

През 2022 година спектакълът печели четири награди " Тони " - в това число за най-хубава основна мъжка роля в мюзикъл на Майлс Фрост, за най-хубава хореография, за най-хубав светлинен и звуков дизайн. 

is releasing in theatres, APRIL 18, 2025

The film stars in the role of
— Movie Track Guy (@movieztrack)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР