Историята на известната снимка на извънземното от Икли Мур …Най-известният

...
Историята на известната снимка на извънземното от Икли Мур …Най-известният
Коментари Харесай

Историята на известната снимка на извънземното от Икли Мур

Историята на известната фотография на извънземното от Икли Мур …Най-известният случай с НЛО във Англия се смята този в гората Рендълшъм, а след него, хората най-често приказват за случая в региона Икли Мур.Пенсионираният английски служител на реда Филип Спенсър в никакъв случай не си е представял, че през една хубава заран ще се срещне с извънземно създание и ще го снима с камерата си.Това се случва на 1 декември 1987 година в Икли. Рано сутринта, Спенсър се сбогува със брачната половинка и децата си, и напуща дома си, с цел да се срещне с тъста си, който живее в региона.Икли Мур е планинска влажна околност и естествен резерват в Йоркшир, Англия, с огромно многообразие от птици, туристически пътеки и спокойни гледки.

 s1 - Историята на известната фотография на извънземното от Икли Мур
Основните му атракции са камъни, украсени със комплицирани резби, датирани от бронзовата ера. Известен е и с легендите за странни същества, скитащи се в тъмнината и мистериозните светлини, които се виждат в мъглата.
Мястото се намира на 33 км от английската военновъздушна база Менуит. Там се намира рид, над който са забелязвани НЛО най-малко няколко пъти.Все още е съвсем мрачно, когато Спенсър се движи около живописните пустини, потопени в гъста мъгла. Той има фотоапарат на седалката до себе си, защото се надява да снима локалните пейзажи по пътя.Когато мъжът минава около място, наречено Уайт Уелс, внезапно вижда необичайно създание настрана от пътеката с доста дълги ръце, които съвсем стигат до земята. Когато поглежда към създанието, съществото се раздвижва и махва с ръка, като че ли го поздравява. В идващия миг Спенсър сграбчва фотоапарата си и съумява да направи единствено една нефокусирана фотография, преди странното „ нещо “ да изчезне.

 s2 - Историята на известната фотография на извънземното от Икли Мур
Според Спенсър съществото е имало огромни черни очи, заострени уши, странни дълги ръце, къси крайници и стъпала, които имат единствено два пръста, правейки ги да наподобяват като копито.Това, което се случва след срещата, шокира още повече британеца.Той излиза от колата си и хуква в посоката, където съществото е стояло доскоро. Искал да го прегледа по-добре. Той не го намира, само че вижда по какъв начин куполен обект излетява от околните блата и изчезва в тъмното небе.Четете още: Извънземни хуманоиди снимани от охранителна камера (видео)Спенсър е комплициран, тъй като в никакъв случай не е виждал нещо сходно и даже не знаел доста за НЛО, или други паранормални феномени.Той продължава по пътя си, и когато идва в дома на тъста си, схваща, че е „ изгубил “ два часа от времето си. Той идва там към 10 часа, а съгласно неговите калкулации е трябвало да е там до 8 часа сутринта. Спенсър няма визия къде е бил през тези два часа.Отначало мисли, че съществото му се е привидяло, тъй като „ в никакъв случай не знаеш какво може да се появи в мъглата “. Но тогава той взема решение да прояви фотографията, която е направил и вижда самото създание на нея. Снимката е доста неразбираема, само че се виждат очертанията му.

 s3 - Историята на известната фотография на извънземното от Икли Мур
По-късно тази фотография неведнъж е проверявана от разнообразни експерти, само че не откриват никакви признаци на редактиране и заключават, че фотографията е същинска.За следващ път, през 1998 година, специалистът по НЛО Найджъл Мортимър преглежда фотографията на Спенсър.Той споделя: “От доста години очаквам с неспокойствие да направя този разбор. Опитвам се да включа други хора и да разгледаме дружно от близко доказателствата. И не е единствено тази фотография. Има известия за странни феномени в региона в продължение на доста години.Миналата седмица приказвах с някои американци и те ми споделиха, че считат случая в Икли, дружно със случая в Розуел, Съединени американски щати, за доказателства за съществуването на извънземни. “Но странните събития за Спенсър не свършват с тази фотография и излитащия обект от блатото. След случая, Спенсър стартира да сънува сънища, в които вижда звездното небе. Той се чуди какво му се е случило в „ изгубеното “ време. Консултира се с няколко уфолози и те го поучават да премине сесия на регресивна внушаемост.По време на сесията Спенсър „ си спомня “, че откакто е снимал създанието, то не е изчезнало, а се е доближило до него: “Вървя през блатото. О, тук е много прохладно. Има доста облаци. Когато отивам до дърветата, виждам нещо, мога да кажа, че е зелено. Движи се към мен. О! Не мога да мръдна, заледен съм! Все още идва към мен. И към момента не мога да се движа … Парализиран съм и всичко става неразбираемо. И в този момент аз … плавам във въздуха …Искам да сляза! И тези зелени същества вървят пред мен и не ми харесва … Все още не мога да се движа. Виждам това зелено създание пред себе си. О, Боже, желая да сляза. Там … има огромна сребърна паница и в нея има врата. Не желая да влизам там! Сега всичко потъмня … “Оказва се, че тези същества са отвлекли Спенсър и са го качили на кораба си. Мъжът си спомня, че е бил проучен. Зелените създания му посочили филм за злополуката, която ще се случи на Земята, в случай че хората не спрат с повишаването на популацията и замърсяването на околната среда.След това той е върнат назад на земята, блокирайки спомените му за отвличането.

 s4 - Историята на известната фотография на извънземното от Икли Мур
През идващите години, Филип Спенсър не печели популярност или пари с тази история и фотографията си. Твърди се, че той е един от дребното отвлечени, които са показали доказателства в поддръжка на срещата си с извънземни.Какво в действителност се е случило с пенсионираният английски служител на реда …?Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР